Відома гумористка видала безглуздий жарт про жінок, що втратили коханих на війні. Їй відповіла вдова Михайла Коцюбайла

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Поки в Україні триває війна, а мільйони людей переживають важкі втрати, дехто починає намагатися виділитися, жартуючи на цій темі. Після того, як гумористи з "Кварталу 95" зганьбилися жартами про переселенку "сіСкадовська" , на шоу "Алкоміки" видали не менш недоречний жарт про вдів. Чому саме в Мережі спалахнув ще один скандал – розповідаємо на HOCHU.ua!

Гумористка Вікторія Таран почала сміятися над тими жінками, які втратили коханих чоловіків на війні. В ефірі шоу вона запитала свою співрозмовницю, чи знає та, "як називають щасливих жінок із грошима?". Ну, а на доповнення комікеса видала: "Вдови!".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Такий жарт явно повеселив публіку, адже з глядацької зали почав доноситися сміх. Проте користувачі Мережі явно не оцінили недолугий жарт Таран. Зокрема ці слова прокоментувала військовослужбовиця Аліна Михайлов, яка фактично є вдовою загиблого Героя України Дмитра "Да Вінчі" Коцюбайла.

Ви та ваші телиці – бруд і гниль, яка повинна отримати абсолютний кенселінг в суспільстві, а ще й до цього – розбиті *бушатні. Зі своїми вибаченнями ви можете взятися за руки та піти на *уй. А тисячам українських вдів, осиротілим дітям і матерям – ви сьогодні плюнули в обличчя,

– звернулася військова Аліна Михайлова.

Відома гумористка видала безглуздий жарт про жінок, що втратили коханих на війні. Їй відповіла вдова Михайла Коцюбайла - фото №1
Фото: instagram.com/alishamisha/

Після суспільного резонансу зі сторінки "Столичного стендапу" видалили ролик, а Влад Бивалін, відповідальний за шоу "Алкоміки", вибачився перед вдовами й заявив, що "жарт" не мав потрапити в інтернет. Згодом перед глядачами вибачилася й сама Вікторія Таран:

Я точно не хотіла насміхатися з жінок, які втратили своїх чоловіків. Жарт не торкався жінок, у яких чоловіки-воїни. Дівчата, я дуже прошу вибачення перед вами. Жарт був невдалий і в реаліях війни його не можна було публікувати. Тому що він зачіпає почуття кожної з вас. Далі відповідальніше ставитимуся до матеріалу, який пишу.

Відома гумористка видала безглуздий жарт про жінок, що втратили коханих на війні. Їй відповіла вдова Михайла Коцюбайла - фото №2
Фото: instagram.com/ss.clu/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше донька легендарного композитора обурилася, що "Квартал 95" спаплюжив пісню її тата . Марія Хурсенко заявила, що коміки не запитали в неї право на зміну пісні покійного Вʼячеслава Хурсенко  заради гумористичного номеру.