"Десятки тисяч українських жінок померли разом зі своїми чоловіками": скандал із "багатими вдовами" отримав продовження

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Сумнівний жарт про вдів гумористки Вікторії Таран на шоу "Алкоміки" викликав величезну хвилю хейту. Тому не дивно, що навіть після публічних вибачень користувачі Мережі продовжують висловлювати своє обурення. В тому числі думки на цей рахунок вирішила висловити журналістка та пресофіцерка ЗСУ Анастасія Блищик.

Ще у 2022 році вона втратила коханого – журналіста Олександра Махова. У перші дні російського вторгнення кореспондент вступив до лав Збройних сил України, поєднуючи службу з журналістською діяльністю. Проте 4 травня 2022 року чоловік потрапив під ворожий артилерійський обстріл, що забрав життя захисника.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Анастасія Блищик досі важко переживає втрату коханого, тому жарт про "багатих вдів" її обурив, як і багатьох українців. У своєму дописі в Instagram  пресофіцерка ЗСУ підкреслила, що своїм гумористичним спічем Вікторія Таран зачепила почуття усіх, хто втратив близьких людей на війні.

Сьогодні в тебе все ідеально, а завтра ти помираєш. І зараз мова не про ту смерть, коли закривають кришку домовини та закопують в землю. Десятки тисяч українських жінок померли разом зі своїми чоловіками від уламків та куль під Києвом, на Харківщині, в Бахмуті, Авдіївці, Херсоні, під Роботине… чи в полоні після катування окупантів.
Ось тільки суспільство диктує правило, мовляв, життя продовжується, живи. А потім випливають "Квартали", "Дизель Шоу" та ось такі дві тупі п*зди. Мені прикро. Ось ця прірва буде вічно,

– написала пресофіцерка.

До слова, допис Анастасії підтримало багато користувачів Мережі. У коментарях вони продовжили висловлювати своє обурення стосовно теми,  на яку несподівано вирішила пожартувати комікесса.

  • А багаті щасливі діти — сироти? Як може з'явитися такий "жарт" в голові взагалі?

  • А якомусь мужлану там дуже смішно. Просто крінж;

  • Що це дійсно за бля...? Це якась чергова "сіськадовська"?

  • Ніякої емпатії;

  • Так не можна. Мільйони сімей військовослужбовців перебувають у постійному стресі. Гроші не роблять щасливими, особливо якщо ціна тим грошам – життя коханої людини,

– висловлюються користувачі Мережі.

"Десятки тисяч українських жінок померли разом зі своїми чоловіками": скандал із "багатими вдовами" отримав продовження - фото №1
"Десятки тисяч українських жінок померли разом зі своїми чоловіками": скандал із "багатими вдовами" отримав продовження - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, що  росіяни вкрали пісню Христини Соловій , тому вона має намір подати до суду. Ба більше, у цій справі замішана зрадниця Тетяна Навка, яка є дружиною прессекретаря путіна Дмитра Пєскова.

Головне фото: instagram.com/anastasiia_blyshchyk/