Новий король Данії пристрасно поцілував дружину на очах у шаленої публіки (ФОТО, ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Новий чинний король Данії Фредерік X та його дружина королева Марія не стримали емоцій, отримавши головні статуси у монаршій династії. Прямо на очах у багатотисячної аудиторії, новообраний голова держави пристрасно поцілував кохану! Як це було – розповідаємо на HOCHU.ua!

Невдовзі після того, як королева Маргрете підписала декларацію про зречення престолу, зробивши свого сина новим монархом, прем'єр-міністр Данії проголосив Фредеріка королем на балконі замку Крістіансборг. За традицією, після проголошення і короткої промови короля, до нього на балконі приєдналися його дружина і четверо дітей, аби привітати натовп, який наживо побачив визначну історичну подію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що громадськість Данії з великим ентузіазмом підтримує монархію, тому аж близько 82% данців бачать у Фредеріку гарного нового короля. Саме тому голова держави виглядав доволі емоційним під час прогулянки на балконі, та час від часу витирав сльози радості. А коли до нього вийшла дружина – монарх не втримався та подарував їй палкий поцілунок на очах у величезного натовпу.

Новий король Данії пристрасно поцілував дружину на очах у шаленої публіки (ФОТО, ВІДЕО) - фото №1
Фото: Getty Images

Зазначимо, що поцілунок пари на балконі палацу Крістіансборг, де знаходиться данський парламент у Копенгагені, відбувся після тижнів перешіптувань про неспокійний стан їхнього шлюбу. Адже нещодавно ходили чутки, ніби Фредерік X зраджує дружині зі світською левицею Женев'євою Казанова, після того, як їх разом застали під час приватної поїздки до Мадриду. І хоча самі вони заперечують поголоски, деякі королівські оглядачі вважають, що Маргрете зреклася престолу, аби новий статус її сина зміцнив шлюб з Марією.

Новий король Данії пристрасно поцілував дружину на очах у шаленої публіки (ФОТО, ВІДЕО) - фото №2
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На відміну від короля Данії, правителя Великої Британії було короновано аж двічі! У Шотландії Чарльзу III поклали на голову  найстарішу дорогоцінну корону !

Фото: Getty Images