У 75-річного короля Великої Британії знайшли пухлину: Чарльза ІІІ буде госпіталізовано

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Не тільки принцеса Уельська Кейт Міддлтон буде на деякий час знаходитися у лікарні. Адже слідом за її операцією стало відомо, що у короля Великої Британії виявили доброякісне новоутворення. Що загрожує здоровʼю Чарльза III та що планує робити палац – усі деталі розкриваємо на HOCHU.ua!

Як пише BBC  з посиланням на Букінгемський палац, у короля Великої Британії виявлено пухлину. Спеціалісти помітили її під час планової перевірки здоров'я. Зазначається, що доброякісне новоутворення знаходиться у передміхуровій залозі, тобто у простаті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водночас лікарі запевняють, що стан 75-річного Чарльза задовільний, а доброякісне збільшення простати часто фіксується у чоловіків віком від 50 років. Проте за самим новоутворенням треба ретельно стежити. Тому планується, що наступного тижня короля госпіталізують у лікарню, аби зробити "корекційну процедуру". На час, поки він буде знаходитися під увагою лікарів, усі його публічні виступи будуть відкладені.

Скільки триватиме процес реабілітації Чарльза – поки невідомо. Проте Букінгемський палац підкреслює, що на власному прикладі король Великої Британії хотів нагадати усім, як важливо вчасно проходити медичні обстеження, аби на ранніх стадіях дізнатися про можливі наслідки хвороби.

У 75-річного короля Великої Британії знайшли пухлину: Чарльза ІІІ буде госпіталізовано - фото №1
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Чарльз зухвало порушив британську монаршу традицію на Різдво. Зайнявши британський престол, король вирішив змінити багаторічні різдвяні традиції.

Головне фото: Getty Images