Будинок блогерки-мільйонниці серйозно постраждав від ракетної атаки. Ось що сталося з Танею Парфільєвою (ФОТО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після жорсткої ракетної атаки, яку терористична росія здійснила 23 січня, постраждало житло не тільки відомого військового Масі Найєма. Блогерка Таня Парфільєва показала, що сталося зі спальнею її будинку, який тільки нещодавно був відбудований. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!

З самого ранку 23 січня рф завдала ударів по низці українських міст, зокрема й по Києву. Тому  через вибухові хвилі й пожежі, які виникли на місці прильотів, у деяких районах столиці постраждали будівлі та автівки. Як виявилося, блогерка-мільйонниця Таня Парфільєва теж стала жертвою російського терору.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На своїй сторінці в Instagram інфлюенсерка показала наслідки ранкового обстрілу. Як виявилося, в одній з кімнат у її домі вибуховою хвилею вибило вікно. Дівчина повідомила, що на щастя, все обійшлося і вони разом з чоловіком та сином залишились неушкодженими.

Будинок блогерки-мільйонниці навсправжки постраждав від ракетної атаки. Ось що сталося з Танею Парфільєвою (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/tanyaparfileva

На кадрах видно, що панорамне вікно розбилося на маленькі друзки, що розсипалися по всій спальні. Проте Таня запевняє, найголовніше – життя і здоровʼя, а не матеріальні речі. Тому, не дивлячись на те, що блогерка навсправжки перелякалася, вона намагається не надто перейматися тим, що сталося, і закликала усіх українців поважно ставитися до повітряних тривог, переходячи в укриття.

Всі цілі і це найголовніше. Але у мене такий шок, що потрібен час, щоб прийти до тями. Я вас міцно обіймаю і безмежно вдячна за підтримку. Не хочу підіймати охоплення на цій темі і робити довгі сторітелінги. Просто хочу сказати, що все матеріальне відбудується. Найголовніше – це люди, яких любиш найбільше у житті,

– підкреслила Таня.

Будинок блогерки-мільйонниці навсправжки постраждав від ракетної атаки. Ось що сталося з Танею Парфільєвою (ФОТО) - фото №2
Фото: instagram.com/tanyaparfileva
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми зібрали 10 цікавих фактів про Таню Парфільєву. Про те, як дівчина домоглася популярності і чим заробляє на життя - подробиці дізнавайтеся  в нашому матеріалі .