Дізнавшись про зраду чоловіка, дружина Оззі Осборна намагалася вкоротити собі віку

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дружина відомого рок-музиканта Оззі Осборна, британська телеведуча і підприємниця Шерон Осборн намагалася накласти на себе руки. А причиною до того стала невірність її коханого чоловіка. Що про це відомо – розповідаємо на ХОЧУ.ua!

Шерон Осборн вперше зізналася, що особиста драма підштовхнула її до того, аби вкоротити собі віку. Як пише видання  People , це сталося після того, як жінка дізналася про коханку Оззі. Тоді вона була настільки пригнічена, що напилася таблеток, спробувавши покінчити життя самогубством. Телеведуча підкреслила, що тоді думала про те, як на новину щодо смерті відреагують її діти. Проте вона розуміла – вони вже настільки самостійні, що можуть "самі подбати про себе".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Коли саме це сталося, Шерон уточнювати не стала. Однак пара розлучилася в травні 2016 року, на тлі чуток про роман Оззі Осборна. За словами підприємниці, вона розуміла, що її коханий приваблював інших жінок. Але, той його роман затягнувся аж на 4 роки, тому вона дійшла висновку, що в чоловіка є почуття до коханки.

У нього завжди, завжди були шанувальниці, і я до цього звикла. Але коли ви знаєте ім'я людини, де живе і де працює… це зовсім інша справа, оскільки ви емоційно залучені. Я прийняла багато таблеток. Не знаю скільки таблеток…

– зізналася Шерон Осборн.

Дізнавшись про зраду чоловіка, дружина Оззі Осборна намагалася вкоротити собі віку - фото №1
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Анна Трінчер та Олександр Волошин офіційно розлучилися . Варто зазначити, що після розриву стосунків блогер побував не на одному побаченні з іншими дівчатами, але нещодавно раптово заговорив про возз'єднання з ексдружиною .

Головне фото: Getty Images