Вона сказала "так"! Зірка "Дизель Шоу" Вікторія Булітко виходить заміж (ФОТО+ВІДЕО)

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Напередодні Дня всіх закоханих пропозицію руки та серця отримала відома українська акторка Вікторія Булітко. Зірка "Дизель шоу" вперше виходить заміж. Детальніше про цю новину читайте на HOCHU.ua!

41-річна зірка "Дизель Шоу" та комедійна акторка Вікторія Булітко поділилася радісною новиною зі своїми шанувальниками. Коханий актриси зробив їй пропозицію, а вона без зайвих роздумів відповіла "так", погодившись вийти за нього заміж.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цією новиною Вікторія поділилася на YouTube-каналі. Зірка опублікувала відео зі святкування свого дня народження, яке було 25 січня. Там можна побачити, що вони з коханим провели романтичний вечір при свічках.

Віка абсолютно нічого не підозрювала, тож пропозиція стала для неї справжньою несподіванкою. Спочатку Булітко розгубилася, але потім своїми кумедними танцями та радісними вигуками підтвердила згоду вийти заміж.

Вона сказала "так"! Зірка "Дизель Шоу" Вікторія Булітко виходить заміж - фото №1
Вона сказала "так"! Зірка "Дизель Шоу" Вікторія Булітко виходить заміж - фото №2

Донедавна Вікторія Булітко тримала в таємниці деталі свого особистого життя. Відомо, що з Кирилом Поповичем актриса в стосунках вже декілька років. У 2023-му пара створила дует METELyK, а також записала спільний романтичний трек. Зараз закохані стрімко розвивають свою музичну кар'єру та, як можна здогадатися, не менш стрімко готуються до весілля.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше блогерці Candy Superstar  зробили пропозицію за 1 млн грн. Зірці соцмереж подарували каблучку, в якій 30 діамантів, і 5 000 троянд.