Дружина зірки "Динамо" Гусєва вперше показала їх новонародженого сина (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відомий український футболіст Олег Гусєв став татом втретє. А його кохана дружина Валерія Гусєва (Солод) вже показала публіці, як виглядає їх спільний син. Усі деталі розповідаємо на ХОЧУ.ua!

Навесні 2023 року дворічний холостяцький період Олега Гусєва завершився, адже він одружився. А вже трохи більше ніж через рік у пани народилася перша спільна дитина. Варто зазначити, що відтепер колишній футболіст "Динамо" має статус багатодітного батька, адже від минулих стосунків в нього є двоє дітей – син Олексій (грає за молодіжку "Динамо"), та донька Олександра.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Дружина зірки "Динамо" Гусєва вперше показала їх новонародженого сина (ФОТО) - фото №1
Фото: oleg.gusiev

Через місяць після народження малюка Олег та Валерія досі не розсекретили, як назвали дитину. Але, навіть попри це дружина одного з тренерів "Динамо" не стала приховувати малятко від публіки. Тому днями вона опублікувала сімейне фото, на якому тримала сина, в той час, як її чоловік – блакитний торт із написом One Month ("Один місяць").

Дружина зірки "Динамо" Гусєва вперше показала їх новонародженого сина (ФОТО) - фото №2
Фото: valeriia_gusieva
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Джамала зворушливо повідомила, що втретє стане мамою . Зірка розсекретила свій статус прямо напередодні національного відбору на Євробачення, де вже було помітно її сильно округлий животик.