Хоче вимолити прощення у путіна за голу вечірку: Кіркоров відправився на окуповану Горлівку та заспівав пісню Білик

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий російський артист-путініст Філіп Кіркоров, який вже встиг поплатитися за свою участь у голій вечірці Івлєєвої, усіма правдами та неправдами, намагається вимолити прощення у кривавого диктатора путіна. Зокрема, співак нещодавно поїхав на тимчасово окуповану територію України задля того, аби повеселити окупантів своїм вокалом.

Як виявилося, путініст, який підтримує російський режим, виступив перед медиками та пораненими росіянами. Вочевидь, саме в такий спосіб кремлівський посіпака намагається повернутися до статусу улюбленця путіна. Про це повідомляє видання УНІАН.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вишенькою на торті стало те, що Філіп Бедросович у Горлівці заспівав пісню Ірини Білик "Снег".  Цей трек Ірина, ще до війни подарувала Філіпу.

Безумовно, для Кіркорова, якого після голої вечірки почали масово скасовувати, важливими є лише рублі, слава та багатство. Відтак, він готовий йти на будь-які цинічні кроки заради грошей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що стало відомо,  скільки грошей виклав путініст Кіркоров, аби не відправлятися на війну в Україну. Вийшла доволі кругленька сума.