Джошамі Гіббса з Піратів Карибського моря заарештували: що сталося?

Знаменитості
683
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Актор Кевін Макнеллі
Кадр з фільму Пірати Карибського моря Кевін Макнеллі

Актор має з'явитися на судовому засіданні у березні

Знаменитий британський актор Кевін Макнеллі, який здобув світову популярність завдяки стрічкам "Пірати Карибського моря", "Агент Гамільтон", "Мисливці за головами", був нещодавно заарештований. Подробиці - в нашому матеріалі.

 Про це повідомило видання The Sun . Відтак, у поліції говорять, що актора звинувачують у нанесенні тілесних ушкоджень, які призвели до травмування людини. До того ж,  подробиці відносно того, за яких умов це все відбулося, а також ім’я потенційного потерпілого не розголошується.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

 До того ж, кохана 67-річного Кевіна – кіноакторка Філліс Логан переконана, що її чоловік не винен. Що до самого Макнеллі, то він взагалі не коментує цю ситуацію.

Як повідомляє адвокат Кевіна, актор поки що вийшов з в'язниці під заставу 40 000 фунтів стерлінгів (це близько 2 мільйони гривень). Поліція міста Лос-Анджелеса повідомляє, що чоловік повинен предстати перед судом вже у березні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали Про те, як Джіджі Хадід заарештували в аеропорту через наркотики. На митному контролі в міжнародному аеропорту імені Оуена Робертса у Джіджі Хадід знайшли марихуану і прилади для куріння.