Любить костюми та вміє носити прикраси: стилістка розповіла, як Олені Зеленській вдається завжди виглядати бездоганно (ФОТО)

Ікони стилю
1 082
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Олена Зеленська, фото
instagram.com/olenazelenska_official

Розкриваємо секрети стилю першої леді України

Ми часто говоримо про стиль королівських осіб , зірок та, звісно, перших леді різних країн. Однак частіше за все, напевно, обговорюємо імідж Олени Зеленської, адже її образи завжди стають приводом для захвату та розмов не тільки в нашій країні, а й в усьому світі.

В чому ж унікальність стилю першої леді України? Олена Зеленська розуміє важливість одягу у формуванні іміджу публічного діяча. Вона дбайливо вибирає наряди, які відображають не лише її настрій, а й стан нації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Експертка зі стилю та лекторка Академії стилю та дизайну Андре Тана, Крістіна Алексейчук, пояснює , чому світ звертає увагу саме на українську першу леді. За словами експертки, основною особливістю образів Олени Зеленської є вдале поєднання класики з елементами сучасних трендів.

Аналізуючи її вбрання на офіційних заходах, можна помітити, що Зеленська обирає костюми та сукні, однак левову частку її гардероба все ж складають піджаки та штани — прямі, палаццо та кльош. Щодо жакетів, варіацій може бути різноманітною — від складного дизайну до акценту на талії або вишивок.

Перша леді віддає перевагу українським брендам, що додає специфічного колориту її образам. Кольорова гама включає яскраві елементи, але вона вміло комбінує їх з урахуванням ситуації. Її стиль можна описати як мінімалістичний та елегантний.

Також важливою частиною образу першої леді стали брошки, які вона додає майже до кожного вбрання. Олена Зеленська вміє носити прикраси, створюючи за допомогою них цікаві акценти в образі та додаючи своїм вбранням приховані змісти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про еволюцію стилю Марго Роббі . Пропонуємо вам дізнатися, як змінювався імідж зірки “Барбі” за час розвитку її кар'єри.