Колишній Ані Лорак одружується втретє: Мурат Налчаджиоглу подарував своїй новій пасії коштовну обручку (ФОТО)

Знаменитості
669
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Мурат Налчаджиоглу і Анастасія Фоксі, фото
instagram.com/anastasija_foxy2

Схоже, що два невдалих шлюби не зупиняють Мурата Налчаджиоглу від того, щоб знову одружитися

Колишній Ані Лорак зробив пропозицію свої новій коханій. Анастасія Foxy, яка нещодавно розповіла, чим заробляє на життя , показала коштовну обручку від Мурата Налчаджиоглу, чим здивувала Мережу.

Закохана пара, чиї стосунки розвиваються дуже швидко, вже переїхала жити разом і нещодавно вирушила на закордонний відпочинок, який, як виявилося, був присвячений Дню народження Фоксі. Мурат Налчаджиоглу підготував для своєї коханої неймовірний сюрприз — дорогоцінний перстень, який ідеально сів на її безіменний палець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Фото з коштовною прикрасою Анастасія Foxy показала у своєму блозі в Instagram. Його вона підписала такими словами: “Мій найдобріший ранок” .

Анастасія Фоксі показала обручку, фото
instagram.com/anastasija_foxy2

Пара поки не розкриває, чи був цей перстень обручкою, або просто прикрасою на честь свята. Однак Анастасія не втрачає можливості засвітити його. Пізніше пара разом пішла на сніданок, де блогерка знову показала каблучку, тримаючись за руки з Муратом.

Мурат Налчаджиоглу та Анастасія Фоксі на відпочинку, фото
instagram.com/anastasija_foxy2

Варто зазначити, що для турецького бізнесмена це буде вже третій шлюб. Перший шлюб, що був зі співачкою Ані Лорак, тривав з 2009 по 2019 рік. Після цього Налчаджиоглу одружився з візажисткою Лілією. Їхнє весілля відбулося у червні 2023 року, але вже восени того ж року стало відомо, що вони розлучилися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що друга дружина Мурата говорить, що вони досі офіційно одружені. Однак, як бачимо, такі обставини Анастасію Foxy не хвилюють. Нещодавно нова обраниця Налчаджиоглу зізналась, що зовсім не ревнує його до колишньої .