Тримав на руках та палко цілував у машині: нова кохана Налчаджиоглу показала пікантні знімки з ним (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Колишній обранець співачки-путіністки Ані Лорак, відомий український бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджиоглу, який раніше представив свою нову дівчину після розлучення з Лілією Реус, вчергове продемонстрував романтичне побачення з нинішньою пасією. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як бачимо з кадрів, які розповсюдила кохана Мурата Анастасія Фоксі, вони мали спільну вечерю. Потім пара показала, що взагалі не соромиться своїх стосунків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Із кадрів, розповсюджених у Насті у фотоблозі було видно, як Фоксі, на якій була одягнена червона сукня, застрибнула на Мурата. Той, своєю чергою тримав її на руках та палко цілував.

Тримав на руках та палко цілував у машині: нова кохана Налчаджиоглу показала пікантні знімки з ним (ФОТО) - фото №1

Пізніше Мурат та Настя відправилися на нічну прогулянку містом. Перебуваючи у машині, закохані цілувалися поки хтось, хто сидів на задньому сидінні авто знімав їх. Зауважимо, що з початком року, як Мурат, так і Анастасія на офіційному рівні підтвердили свої стосунки.

Тримав на руках та палко цілував у машині: нова кохана Налчаджиоглу показала пікантні знімки з ним (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як нова дівчина Мурата Налчаджиоглу здивувала світлиною з каблучкою. Невже ведуча та блогерка Фоксі заручиться з бізнесменом?