Віталію Козловському — 39! Цікаві факти про відомого артиста, який нині служить в ЗСУ

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Віталій Козловський, фото
instagram.com/vkozlovsky_music

Розповідаємо неочікувані моменти з особистого життя та біографії цього відважного співака

6 березня Віталій Козловський святкує свій день народження. В цей день артист зробив справжній подарунок своїм прихильникам — розповів, що він одружений . Поки в Мережі активно обговорюють цю новину та гадають, хто загадкова дружина Козловського, ми пропонуємо дізнатися цікаві факти з його біографії.

Спочатку трішки загальної інформації. Віталій Козловський — відомий співак та шоумен, який має звання Заслуженого артиста України. Він став відомим завдяки своїм виступам у програмі "Караоке на майдані" та шоу "Шанс". Майбутній артист народився у Львові в родині бухгалтера Тетяни Миколаївни та електрика Віталія Сергійовича. Віталій не був єдиною дитиною в сім'ї — він має старшу сестру Олену. Дата народження — 6 березня 1985 року. Знак Зодіаку — Риба. Зріст та вага — 183 см та 74 кг.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

10 цікавих фактів про Віталія Козловського

Бажання слави манило Віталія Козловського ще з ранніх років. В школі він переміг у конкурсі краси під назвою “Красень 2000”.

За освітою Козловський — журналіст та музикант. Він навіть певний час працював у газеті, а потім був телеведучим.

Перші кроки на сцену Віталій Козловський почав робити ще підлітком. В 10 класі він танцював в нічному клубі, а потім був учасником шоубалету Руслани. В 14 років він знявся у її фільмі “Останнє Різдво 90-х”.

Віталій Козловський в молодості, фото
ТСН

Своїх дітей Віталій немає, однак в нього є четверо похресників — Вероніка, Софія, Платон і Магдалена. Цікаво, що доньку близьких друзів Софію він хрестив разом з Іриною Білик.

Найближчий друг Віталія — його батько. В дитинстві він брав майбутнього артиста з собою у відрядження. Саме з татом Віталій об’їздив практично всю Україну. А кілька років тому посприяв, аби батько зі Львова переїхав ближче до нього в Київ.

Зіркою Віталій Козловський став у 2003 році. Тоді він здобув перемогу у шоу “Караоке на майдані” та “Шанс”. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кондратюк і Козловський — тема, яка тягнеться вже чимало років. Співпраця продюсера та співака почалась на початку кар'єри Віталія. Вони працювали разом 9 років і за цей час Козловський випустив чимало хітів. У 2012 році Віталій розірвав контракт з Кондратюком, однак продовжував співати свої хіти, за що Ігор подав на нього в суд, адже за договором всі права на пісні належали продюсеру. На якийсь час Козловський зник з радарів шоубізнесу. Нині він говорить, що сплатив 1 мільйон гривень, а має віддати ще 2. Однак Кондратюк стверджує, що той винен йому ще 98% всієї суми. Суперечки та сварки точаться між ними по сьогодні. Кондратюк не втрачає нагоди підливати масла в вогонь та розпускати плітки про співака .

Певно найяскравіший момент за останній час в біографії Козловського стала його мобілізація. Якийсь час він перебував у Донецькій області. Потім артиста перевали з Нацгвардії до іншого підрозділу. За його словами, він — звичайний рядовий солдат.

Особисте життя Козловського — теж вкрай цікава тема. Він був у стосунках з ведучою Надією Івановою, а потім був заручений з ведучою проєкту "Ходять чутки" Раміною Есхакзай, однак весілля так і не сталося. Якийсь час в Мережі ходили плітки, що Козловський має нетрадиційну орієнтацію, а ще йому приписували роман з піар-агентом Юлією Бакуменко. Та в березні 2024 року артист розставив все на свої місця. Зараз він одружений, однак інформацію про те, хто його дружина Віталій не розкриває.

Віталій Козловський і Надія Іванова
viva.ua
Віталій Козловський і Раміна Есхакзай, фото
ТСН
Козловський показав фото з весілля
instagram.com/vkozlovsky_music

Козловський любить і вміє готувати. Найкраще йому вдається м’ясо-чилі, борщ, голубці та млинці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ще Віталій Козловський часом пригадує історії з фронту. Не так давно він розповів про ворожий обстріл , що тривав декілька годин поспіль.