Переможницю "Міс Світу 2024" вже обрано! Що відомо про 24-річну володарку корони Христину Пишкову

Знаменитості
28 631
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Міс Світу 2024
Фото: instagram.com/missworld/

На жаль, представниця України не змогла вибороти перемогу на міжнародному конкурсі краси

Сьогодні, 9 березня, відбувся фінал міжнародного конкурсу “Міс Світу 2024”, до участі у якому не допустили росіянку . Головну корону здобула представниця Чехії Христина Пишкова. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

На офіційній сторінці конкурсу “Міс Світу” в Instagram організатори нарешті назвали імʼя головної переможниці. Відомо, що у фінал пройшли чотири конкурсантки — представниці Америки, Африки, Європи, а також Азії та Океанії. І все ж, перемогу здобула 24-річна Христина Пишкова з Чехії, а друге місце зайняла представниця Ботсвани, на імʼя Лесего Чомбо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Міс Світу 2024
Фото: instagram.com/missworld/

Володарка корони змогла підкорити експертне журі не тільки своєю красою, а й власною діяльністю. Дівчина вчиться на факультетах права та бізнес-адміністрування, володіє 4 мовами, грає на декількох музичних інструментах, а окрім того, займається волонтерською діяльністю. Ба більше, дівчина заснувала Фонд Христини Пишко, в рамках якого відкрила школи для малозабезпечених дітей у Танзанії.

Міс Світу 2024
Фото: instagram.com/krystyna_pyszko
Міс Світу Чеська Республіка, Кристина Пишкова стала 71-ю Міс Світу! Вітаємо і ласкаво просимо в сім’ю Міс Світу, Христина,
— йдеться в публікації конкурсу краси в Instagram.
Міс Світу 2024
Фото: instagram.com/missworld/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями Софія Шамія показала головну вечірню сукню “Міс Світу 2024”. До слова, вона була натхненна образом “Батьківщини-Матері”.