Зі сльозами на очах: “Міс Україна” Софія Шамія представила благодійний проєкт, який увійшов в топ-10 кращих на “Міс Світу” (ВІДЕО)

Знаменитості
1 456
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Софія Шамія, фото
instagram.com/sfshamie

Під час презентації цього проєкту Софія Шамія не могла стримати сліз

Україна ввійшла до десятки найкращих благодійних проєктів на конкурсі "Міс Світу". 19-річна представниця нашої країни, Софія Шамія, яка нещодавно вразила шанувальників розкішним національним костюмом , представила відео та розповіла про роботу з дітьми, постраждалими від російської агресії.

Ці відео були зняті заздалегідь. А вже 3 березня в Індії відбулася їхня презентація в Мумбаї. Коли настала черга Софії виступати, дівчина не змогла стримати свої емоції й зупинити сльози. Шамія виголосила свою промову та згадала, як вона відвідувала лікарню, де лежали малюки, які втратили все.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Щоразу, коли я кажу, звідки я родом, вибачте, я стаю трохи емоційною. Просто кожного разу, коли я дивлюся це відео, я згадую маленьких дівчаток, маленьких хлопчиків, коли я була в "Охматдиті", я мала можливість багато з ними розмовляти. Я пам'ятаю, як одна дитина бігає, грається, підходить до мене і каже: "Мені подобається твоя сукня, ти схожа на принцесу". А потім вона каже: "Але знаєш що? Мої мама і тато померли". І вона каже це так невимушено, ніби це було вчора. Вона говорить це так спокійно, хоча я бачу стільки болю в її очах,
— зі сльозами на очах промовила Софія.

У відео, яке вразило міжнародне журі, українка розповіла, як почала практикувати арттерапію з дітьми, щоб допомогти їм після пережитих травм. Ви можете подивитися його нижче.

Крім України, до топ-10 кращих благодійних проєктів потрапили представниці з інших країн. Зокрема в цю десятку увійшли учасниці з Індонезії, Непалу, Туреччини, Чехії, Танзанії, Ботсвани, Уганди, Бразилії, Тринідаду і Тобаго.

Слід зауважити, що для гала-вечора, на якому учасниці презентували свої проєкти, Софія Шамія обрала вишукану та елегантну сукню у ніжному тілесному відтінку з мерехтливими елементами. Обтислий фасон підкреслив витончений силует дівчини. Відомо, що сукня була створена дизайнерами київського бренду M'admire.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом представниця Білорусі на "Міс Європа" спробувала "зам'яти" скандал з приниженням українки. Однак зробити цього їй не вдалося. Білоруску вже звільнили з модельного агентства .