"Я нарешті забув": захисник "Азовсталі" Михайло Діанов відповів, чи хотів би повернути дружину після розлучення

Знаменитості
3 651
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Михайло Діанов
Фото: instagram.com/dianovmiha

Пара розвелася ще 12 років тому, але раніше військовий натякав, що досі кохає колишню

Возз’єднання Михайла Діанова з дружиною через 12 років після розлучення стало великою неочікуваністю для багатьох. Тому не дивно, що у Мережі стрімко поповзли чутки, ніби захисник “Азовсталі” вирішив зробити усе, аби повернути стосунки з екскоханою . А ось чи так це насправді — усі деталі нижче!

Видання ТСН з посиланням на другий епізод проєкту "Пісня мого життя" Михайло Діанов зізнався, що композиція “Дим” гурту “Без Обмежень” асоціюється у нього саме з періодом розставання з дружиною. Цікаво, що за словами військового, відбувалося воно на початку минулого року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І якщо перший час військовий доволі важко переживав етап розлучення, то зараз він вже каже, що відпустив ті стосунки. Ба більше, Михайло Діанов заговорив про те, що можливо він готовив відкритися до нової романтичної історії.

Насправді "Дим" — це одна з перших пісень, яку я почув з репертуару гурту "Без Обмежень". Потім я вже почав знайомитися з їхньою творчістю. Це було якраз під час мого розлучення. В моєму серці тоді були слова з інших пісень гурту. Я відчував, що: "Без неї ніяк". Я дуже романтична людина. Минуло багато часу, я почув слова з пісні "Дим", в яких співалося: "Нехай про тебе тут залишиться лиш дим", і зрозумів, що я нарешті забув свою колишню дружину. Я вільний і навіть, можливо, готовий до нових стосунків,
— каже Михайло Діанов.
Михайло Діанов з родиною
Фото: instagram.com/dianovmiha
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Михайло Діанов зізнався, у яких стосунках знаходиться з відомою співачкою Олею Поляковою. Захисник “Азовсталі” відповів, чому проігнорував її великий виступ у столиці.