Кейт Міддлтон довелося вибачатися за фотошоп: що такого хотіла приховати принцеса Уельська

Знаменитості
3 492
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Кейт Міддлтон
Фото: Getty Images

Родинне фото мало б заспокоїти громадськість та розвіяти чутки щодо стану здоровʼя принцеси, проте ефект виявився протилежним

Виявляється “грішити” фотошопом можуть не тільки зірки, але й представники королівської родини. Адже днями саме через це Кейт Міддлтон, якій нещодавно зробили операцію , потрапила в епіцентр скандалу. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

10 березня у Великій Британії святкували День матері, а на честь цього принцеса Уельська поділилася новим кадром з дітьми. Фото з принцесою Шарлоттою, принцом Луї та принцом Джорджем мало б показати суспільству, що дружина головного спадкоємця британського королівського престолу швидко йде на поправку. Але, після публікації воно тільки більше збентежило народ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А вся проблема у тому, що сімейне фото Кейт Міддлтон тільки породило чутки, ніби її стан здоровʼя залишається під великим питанням. Адже уважні користувачі Мережі швидко помітили, що знімок піддали фотошопу перед публікацією назагал.

Коли ця історія почала набирати розголосу Кейт Міддлтон довелося виправдовуватися перед народом. У новому дописі вона зазначила, що насправді з нею дійсно все добре, а відредагувати фото вона вирішила не маючи на меті щось приховувати від суспільства.

Як і багато фотографів-аматорів, я іноді експериментую з редагуванням,
— пояснила Кейт Міддлтон.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що на новини про операцію Кейт Міддлтон відреагували навіть принц Гаррі та його дружина Меган Маркл. А як давно відомо, між ними вже давно є великі непорозуміння, тому заява герцогів стала неочікуваною для багатьох.