Король Великої Британії помер у віці 75 років? Що відомо про ймовірну смерть Чарльза III

Знаменитості
2 122
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Чарльз III
Фото: Getty Images

Тільки нещодавно Чарльзу зробили операцію, а вже сьогодні розповсюджуються чутки щодо можливої смерті короля

Сьогодні, 18 березня, стало відомо про смерть короля Великої Британії. Принаймні у Мережі почали поширюватися чутки, ніби на 76-му році життя помер Чарльз III. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

З посиланням на Букінгемський палац зʼявилася інформація, ніби король Великої Британії пішов у засвіти. Проте насправді на сайті палацу насправді немає такої інформації. Так само такі новини не поширюють і західні ЗМІ, які першими розголошують будь-яку інформацію щодо королівської родини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Король Чарльз

Ймовірніше за все, ця новина виявилася фейком пропагандистів. Навіщо їм завчасно “хоронити” сина королеви Єлизавети II — незрозуміло. Але інформацію про те, що Чарльз III помер повідомили саме після того, як королю зробили операцію і діагностували рак . А поки він відновлює своє здоровʼя, обовʼязки правителя перейшли до його старшого сина та наступного спадкоємця британського престолу — принца Вільяма.

Як відомо, на престол син Єлизавети II вступив менше ніж рік тому. Коронація Чарльза III відбулася 6 травня 2023 року.

Чарльз III
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно королівський дворецький розповів, коли Чарльз передасть трон принцу Вільяму. Виявляється, король не планує бути правителем Великої Британії до кінця свого життя, як це було у королеви Єлизавети II.