Чарльз III особисто розвінчує чутки щодо своєї смерті: ось як зараз виглядає король Британії, якого росіяни завчасно "поховали"

Знаменитості
629
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Чарльз III
Фото: Getty Images

Король Великої Британії, як нічого і не бувало, і далі проводить аудієнції у власному палаці

Після миттєвих чуток щодо смерті владущого короля Великої Британії , які незрозуміло для чого почали поширювати російські пропагандисти, монарх особисто вирішив дати відсіч недоброзичливцям. Тому вже на наступний день Чарльз III вийшов у світ та провів офіційну зустріч у Букінгемському палаці. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

На тлі фейкових новин про смерть Чарльза, представники Букінгему поділився новими світлинами, що були зроблені днями прямо у палаці. На них монарх позує разом з ветеранами корейської війни, які завітали до короля Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії на аудієнцію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як відомо, зустріч відбулася сьогодні, 19 березня, на 70-ту річницю перемир'я, що завершило збройний конфлікт, який тривав три роки поспіль між Корейською народно-демократичною республікою та Корейською республікою. Судячи з фото, король Чарльз III добре себе почуває та поступово повертається до своїх обовʼязків після пережитої операції та того, що в нього діагностували рак .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Чарльз III не хоче надовго залишатися на троні короля Великої Британії. Натомість він планує коронувати свого старшого сина Вільяма та побачити церемонію на власні очі.