Замість Cartier – "фенечки", замість Dior і Balenciaga – дешевий одяг: психологиня пояснила, навіщо Соня Морозюк перетворилася в "мученицю"

Знаменитості
3 176
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/sonya.moroziuk

За словами експертки, екснаречена Романа Гринкевича усіляко намагалася довести, що не повʼязана з тією розкішшю, яку усі ми бачили ще декілька місяців тому

Нещодавнє інтервʼю Соні Морозюк здивувало багатьох. Адже окрім того, що художниця почала намагатися відбілити свою репутацію , перед обʼєктивом вона постала у кардинально незвичному образі. Що означає оновлений імідж колишньої нареченої відомого корупціонера Романа Гринкевича — розповідаємо нижче!

Психологиня Олена Шпундра зазначає, що зміна образу Соні Морозюк на тлі гучних скандалів — не випадковість. Адже своїм іміджем дівчина намагалася створити ілюзію простої дівчини “з народу”, яка нібито не повʼязана з розкішшю, люксовими брендами та коштовними прикрасами. Натомість все це вона замінила звичайним одягом за доволі демократичною ціною, а замість Cartier її руки несподівано почали прикрашати саморобні браслети.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, невипадково медійна художниця й замінила зачіску. За словами психологині, таким чином Соня намагалася щзе більше відтворити образ “невинного дівчиська”.

Загалом ми бачимо, що якщо у перші частині інтерв’ю — та, що у форматі онлайн — Соня намагається нести імідж інженю (наївна, перелякана дівчинка-підліток — прим. ред.), то поступово вона розкривається як субретка. Субретка — нагла, рішуча, завжди знайде гостре слівце, вона може апелювати, може нахамити, тобто, не дасть себе образити,
— підсумувала психологиня.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Соня Морозюк пригадала реакцію Романа Гринкевича , коли вона розірвала їх стосунки через підозри ДБР. Варто зазначити, що сталося це в онлайн-форматі, а не під час особистої зустрічі тодішніх наречених.