Сама набрехала, а винні ЗМІ: Соня Морозюк зізналася, звідки в неї гроші на дороговартісну майстерню

Знаменитості
4 770
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Соня Морозюк
Фото: instagram.com/sonya.moroziuk

Ще декілька місяців тому Соня Хизувалася, що її майстерня коштує 250 тисяч доларів, а вже зараз виправдовується, ніби не така вже й вона дорога

Колишня наречена Романа Гринкевича, якого арештували правоохоронці , настільки сильно намагається відбілити репутацію після скандалів з відмиванням грошей, що вже й сама заплуталася у своїх “показаннях”. Але, що найцікавіше — зізнаватися у своїх похибках Соня Морозюк не спішить, натомість вона вирішила скинути усю провину на журналістів.

А вся річ у тім, що у грудні 2023 року в інтервʼю телеканалу СТБ Морозюк хизувалася, що придбала власну галерею в самісінькому центрі Києва. Тоді в розмові з журналісткою художниця зазначила, що вартість нежитлового приміщення — 250 тисяч доларів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак вже у новому інтервʼю, яке вона днями дала Дмитру Гордону, ця ціна неочікувано значно зменшилася. Соня Морозюк заявила, що насправді її майстерня обійшлася у 120 тисяч доларів, натякнувши на нечесних журналістів, які нібито розповсюдили хибну інформацію. Ну а гроші 25-річна дівчина, за її словами, частково запозичила у свого тата.

Я придбала її 27 листопада за 4,6 мільйона гривень — це далеко не 250 тисяч доларів. Частину грошей я позичила в свого тата. Так сталось, що я в інстаграмі розповіла, що хочу придбати собі приміщення під майстерню, і моя знайома продавала свою галерею. Запропонувала мені — і я погодилась,
— зауважила Соня Морозюк.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, також стало відомо, що усе своє майно Соня Морозюк заднім числом швидесенько переписала на маму . Однак це не допомогло художниці, оскільки нещодавно на її майно все-таки наклали арешт.