Після арешту Гринкевичів, Соня Морозюк поквапилася переписати все майно на свою маму

Знаменитості
2 604
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Соня Морозюк
Фото: instagram.com/sonya.moroziuk

Художниця пояснила свої дії, які так і не принесли очікуваного результату, адже зрештою на її майно наклали арешт

Медійна українська художниця Соня Морозюк сама того не підозрюючи стала частиною шахрайського скандалу родини Гринкевичів, оскільки на той момент вона готувалася вийти заміж за сина львівського забудовника Романа. І, як виявилося, коли почалося слідство , дівчині довелося заднім числом переписувати своє майно на маму. Чого саме боялася Морозюк — дізнавайтеся нижче!

В інтервʼю Дмитру Гордону художниця заперечувала свою причетність до шахрайських схем Ігоря та Романа Гринкевичів. Окрім того, Соня і неодноразово підкреслювала, що все, що вона має — заслуги її кар’єри, а скандальний колишній наречений нібито не дарував їй нічого, окрім деяких коштовних прикрас.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім, коли АРМА знайшло докази, що у власності Соні декілька квартир та нежитлове приміщення, вона вирішила заднім числом переписати власність на маму. При цьому дівчина підкреслила, що боялася не ДБР, а того, що могла стати частиною шахрайських схем.

На все моє майно накладено арешт, але я вважаю, що це повний правовий нігілізм. Я буду подавати апеляційну скаргу. В мене немає жодної земельної ділянки. Втім, мені також не зрозуміло, чому накладено арешт на квартиру, яка була куплена у 2010 році. Мені було 12 років,
— пожалілася Соня Морозюк.

Заднім числом художниця оформила іпотеку на свою маму. Адже у власності Соні згодом виявилося декілька квартир у Києві, одна у Харкові, а також земельна ділянка і приміщення під майстерню.

Тоді у Мережі стали припускати, що таким чином Соня Морозюк намагалася уникнути арешту її майна, оскільки її теж підозрюють у розкраданні понад 1 мільярда гривень з коштів Міноборони. І все ж, 12 лютого її майно було арештоване. Тому зараз, за словами дівчини, вона буде боротися проти цього через суд.

Дивіться, агенція "Арма" оприлюднила мої дані персональні. Я в жодному разі не намагалася шкодити діям слідству або арешту. Це просто було зроблено в мірах захисту. Я не знаю, чи ви знаєте про такий вид шахрайства, коли переписують у реєстрах власність. Це була міра моєї безпеки,
— стверджує художниця.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Соня Морозюк вперше прокоментувала арешт свого колишнього нареченого Романа Гринкевича та його тата. Художниця пожалілася, що їй важко було все це переживати.