Любить кіберспорт та грає в театрі: цікаві факти про Івана Бліндара — зірку фільму "Я, Побєда і Берлін"

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Іван Бліндар, фото
Фото: instagram.com/yuliia.riazantseva/

Що варто знати про актора, який зіграв Кузьму Скрябіна у фільмі "Я, Побєда і Берлін"

Іван Бліндар — молодий та дуже перспективний український актор. Більшість українців дізнались про нього відносно недавно, завдяки прем'єрі фільму "Я, Побєда і Берлін" , в якому Іван зіграв роль молодого Кузьми Скрябіна.

Популярність цього артиста росте, тож не дивно, що багатьох прихильників цікавлять подробиці його особистого життя та біографії. Нижче редакція Хочу! зібрала цікаві факти про Івана Бліндара. Читайте!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаві факти про Івана Бліндара

Іван Бліндар народився 19 червня 1992 року в Івано-Франківську. Вік — 31 рік. Знак Зодіаку — Близнюки.

За професією Іван актор. Він навчався на театральному відділенні Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету.

У театрі Бліндар грає з 2011 року. За його плечима вже більше ніж 30 ролей.

Першу роль в кіно Іван отримав у 2016 році. Тоді артист зіграв у короткометражному фільмі "Кров’янка".

А ось всеукраїнська популярність до Івана Бліндара прийшла відносно нещодавно. У 2020 році він отримав головну роль — Андрія Кузьменка — у фільмі "Я, Побєда і Берлін". Прем'єра фільму відбулась у березні 2024 року та принесла Івану чимало нових прихильників.

Багато українців змогли помітити деяку зовнішню схожість Івана та Скрябіна. В одному зі своїх інтерв’ю актор розповів, що дружина Кузьми, Світлана, була вражена тим, наскільки Іван схожий на її чоловіка.

Іван Бліндар та Кузьма Скрябін, фото
Фото: соцмережі; колаж редакції Хочу!

Крім кіно, Іван Бліндар також знявся у кліпі гурту LATEXFAUNA на пісню SURFER. Відео набрало понад 700 тисяч переглядів на YouTube.

У вільний час Бліндар любить дивитись мультфільми. Ще одне захоплення актора — кіберспорт. Це його улюблений спосіб втечі від буденності.

Має Іван і кілька гучних титулів. За версією порталу Главком він входить в ТОП-20 найперспективніших нових кінозірок України. А ось за рейтингом ДивоГляд знаходиться серед 10 найсексуальніших українських акторів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ще Іван Бліндар планує вступити до лав ЗСУ . Про це він розповів нещодавно, зізнавшись, що вже пройшов курс з тактичної медицини, а зараз намагається опанувати керування дронами.