Тоня Матвієнко заявила, що більше не хоче мати дітей з Арсеном Мірзояном. І на те є серйозні причини

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відома українська співачка Тоня Матвієнко зізналася, чи готова ще раз стати мамою. Разом з Арсеном Мірзояном вона виховує спільну доньку , проте в артистів є також діти від колишніх стосунків. То, чи планують вони збільшення родини – розповідаємо на HOCHU.ua!

В  інтерв'ю Олексію Суханову Тоня Матвієнко запевнила, що зараз в неї інші пріоритети, тому вона не готова до народження ще однієї дитини. Артистка розуміє, що малеча потребує вкрай багато уваги з боку батьків, а сама вона не готова це робити, адже планує займатися розвитком власної карʼєри.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, зірка навела ще один важливий аргумент. Тоня зазначила, що вагітність і пологи впливають на здоровʼя, тому з часом виникає ще більше ризиків. Наразі артистці 42 роки, і вона не готова знову ставати мамою.

Одразу кажу "ні". Я вже не така молода, це дуже важко і відповідально. Нема з ким дітей залишати. Раніше мама була з Ніною. Ні, ні, ні. Я не домашня, мені кудись треба їхати. Ні, ніякі діти. Я своє вже, все, досить. Це ж здоров'я, мені вже за 40,

– запевнює Тоня Матвієнко.

За словами артистки, її чоловік теж більше не хоче мати нащадків. Окрім спільної доньки з Тонею, він виховує ще двох синів від попереднього шлюбу. Тому Арсен Мірзоян знає, що це велика відповідальність, і навряд чи захоче мати ще більше дітей.

Він не захоче. Тому що у нього ж ще від першого шлюбу двоє синів. Це ж треба всіх їх забезпечувати, це ж не іграшки. Це відповідальність. Вистачить. Треба про себе трохи подумати. Я тоді розвалюсь, якщо буде ще одна дитина. Дайте мені зібратись. Волосся випадає, я худну кожен день,

– підкреслила артистка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що донька Ніни Матвієнко отримала відмову від відомого виконавця . Популярний репер не захотів співати разом із Тонею Матвієнко.