"Я ставала на бік Арсена": Тоня Матвієнко розповіла про те, які були взаємини в її покійної мами та чоловіка (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська артистка та донька покійної Ніни Матвієнко Антоніна, яка розповіла, чи запрошувала учасників дуету "Кролики" на похорон своєї зіркової мами, поділилася тим, які взаємини мала Ніна Митрофанівни з її чоловіком Арсеном Мірзояном. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Тоня розповіла в інтерв'ю Олексію Суханову. Зокрема, вона впродовж усієї бесіди ділилася різними спогадами про свою матір. Журналіст виявив цікавість та запитався у виконавиці про те, якої думки вона була про Арсена.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, 42-річна виконавиця розповіла, що одного разу Ніна Матвієнко хотіла вплинути на неї та припинити їх стосунки з Мірзояном. Тоня поділилася:

Вона була незгодна з вибором мого другого чоловіка. При всіх цих скандалах і все на світі. Але це був мій вибір і вона знала, що я навіть піду проти неї. Вона мені казала: "Ти все обдумай, чи воно тобі треба ". А я казала, що я його кохаю. "Чи ти переживеш, що скаже суспільство про вашу історію?". Я сказала: "Я витримаю". Вона сказала: "Тоді дивись".

"Я ставала на бік Арсена": Тоня Матвієнко розповіла про те, які були взаємини в її покійної мами та чоловіка (ВІДЕО) - фото №1

Крім того, вона зазначила, що під час протиріч та лайок завжди підтримувала свого чоловіка, а не маму. Вона робила це навіть тоді, коли він був не правий.

Я ставала на бік Арсена, але потім Арсену пояснювала, що він неправий. Це як між двох вогнів. Після сварок приходила до мами, заспокоювала її. Якби Арсену було погано жити разом з моєю мамою, він би сказав: "Давай, збираємо речі, знімаємо квартиру і виїжджаємо". Арсен у мене емоційний дуже. А мама мудра і розумна. То я навіть якщо ставала на бік Арсена і він був не правий, то я знала, що мама це зрозуміє.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тоня Матвієнко розповіла про останню розмову зі своєю знаменитою мамою. У свої останні дні Ніна Митрофанівна не могла говорити, а лише слухала.