Антон Скуратов заперечив звинувачення дружини у насиллі та навів серйозні докази: "Аб'юзу, шантажу і знущанню піддавався я" (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Антон Скуратов
Фото: instagram.com/skuratv

Відомий блогер спростував закди колишньої дружини та навів докази, як вона його шантажувала

Останні декілька днів в Мережі не вщухає скандал стосовно надто емоційного розлучення Антона Скуратова з його дружиною. Адже несподівано дівчина звинуватила відомого блогера у жорстких знущаннях та навіть заявляла, що чоловік змусив її зробити аборт. І от, нарешті, публічно прокоментувати закиди колишньої вирішив сам Антон. Як він реагує на скандал — дізнавайтеся нижче!

Перший час Антон Скуратов не поспішав виправдовуватися та спростовувати слова ексдружини. Втім, як виявилося, блогер просто серйозно підійшов до цього процесу та підготував докази своїх слів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, на своїй сторінці в Instagram Антон опублікував відео, в якому зізнався, що між ним з дружиною дійсно були скандали. Проте, за словами блогера, він ніколи не підіймав руку на жінку, а жертвою знущань був навпаки саме він.

Інтернетом шириться відео, де я начебто знущаюся і б'ю свою колишню дружину, чого ніколи не було. Я жодного разу не підіймав руку на свою колишню, взагалі на будь-яку жінку. Так, у нас були аб'юзивні стосунки, ми багато сварилися, були скандали, але я ніколи не переходив межу. Аб'юзу, шантажу і знущанню піддавався я,
— висловився Антон Скуратов.

При цьому блогер навіть показав наслідки однієї з таких сварок, коли на його обличчі залишилися глибокі подряпини. Тому, за його словами, ті понівечення, які показувала Анна — були наслідком того, що він ззахищався від неї.

Окрім того, Антон зазначив, що сам був ініціатором розірвання шлюбу, водночас екскохана намагалася його шантажувати. Тому процес розлучення був доволі важким для нього і розтягнувся аж на 6 місяців.

Я просив залишити її мою квартиру, але її аргументом було те, що ми одружені. Вона не хотіла приймати мою пропозицію. Я був готовий зняти їй квартиру та на місяць платити 3 тисячі доларів. Вона хотіла 10 тисяч доларів і саме тому не виїжджала, адже не могла собі "забезпечити комфортне життя" на ту суму, яку я пропонував,
— додав блогер.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями військовий Олександр Терен зізнався, що відмовився працювати з Катериною Кухар і Олександром Стояновим. А все через російський "Лускунчик" під прапором України.