Зірка пропагандистського серіалу "Слово пацана" зізнався, що його мама вийшла заміж за воїна ЗСУ: "Я між двох вогнів"

Новини шоубізнесу
825
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Микита Кологривий

За словами скандального російського актора Микити Кологривого, його мама вже декілька років живе в Україні

Зірка пропагандистського серіалу, який калічить психіку дітей , Микита Кологривий вразив зізнанням, як ”важко” йому жити, оскільки його найближча родичка підтримує Україну. Виявилося, що мама російського актору не просто проти кремлівської диктатури, а ще й вийшла заміж за воїна Збройних сил України. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

29-річний російський актор, відомий як "Кощей" із серіалу "Слово пацана. Кровь на асфальте" втрапив в черговий скандал. Цього ж разу на росії обурилися, що хлопець підтримує звʼязок з мамою, яка живе в Україні. Ба більше, особливе невдоволення у глядачів викликало те, що вітчимом Кологривого є військовий, що боронить Україну на фронті від російської армії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сам Микита розповів про це в інтервʼю, проте цю частину швидко видалили. І все ж, в інтернеті встиг завіруситися момент, як Кологривий зізнається, що спілкується з рідними щодня.

Мама живе в Україні. Це зараз зрозуміло. Але при цьому ми щодня в діалозі. Просто не бачимося. У неї чоловік - український військовий. Тому я між двох вогнів перебуваю,
— поскаржився Микита Кологривий.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що серіал “Слово пацана” зняли спеціально для виборчої кампанії Путіна . Тому офіційно цей проєкт можна називати абсолютною пропагандою.