Зірка пропагандистського серіалу "Слово пацана" зізнався, що його мама вийшла заміж за воїна ЗСУ: "Я між двох вогнів"

Новини шоубізнесу
919
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Микита Кологривий

За словами скандального російського актора Микити Кологривого, його мама вже декілька років живе в Україні

Зірка пропагандистського серіалу, який калічить психіку дітей, Микита Кологривий вразив зізнанням, як ”важко” йому жити, оскільки його найближча родичка підтримує Україну. Виявилося, що мама російського актору не просто проти кремлівської диктатури, а ще й вийшла заміж за воїна Збройних сил України. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

29-річний російський актор, відомий як "Кощей" із серіалу "Слово пацана. Кровь на асфальте" втрапив в черговий скандал. Цього ж разу на росії обурилися, що хлопець підтримує звʼязок з мамою, яка живе в Україні. Ба більше, особливе невдоволення у глядачів викликало те, що вітчимом Кологривого є військовий, що боронить Україну на фронті від російської армії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Сам Микита розповів про це в інтервʼю, проте цю частину швидко видалили. І все ж, в інтернеті встиг завіруситися момент, як Кологривий зізнається, що спілкується з рідними щодня.

Мама живе в Україні. Це зараз зрозуміло. Але при цьому ми щодня в діалозі. Просто не бачимося. У неї чоловік - український військовий. Тому я між двох вогнів перебуваю,
— поскаржився Микита Кологривий.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що серіал “Слово пацана” зняли спеціально для виборчої кампанії Путіна. Тому офіційно цей проєкт можна називати абсолютною пропагандою.