Відомий блогер "став на граблі" Остапчука та оскандалився оціночними судженнями про жінок: "Вона буде сама бігати за тобою"

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Іван Казаркін
Фото: instagram.com/_kazarkin_

Іван Казаркін неочікувано почав ділитися власною думкою стосовно того, яких дівчат треба "обирати"

Схоже, гучний скандал Остапчука, Шелудяка та Позитива про “10 з 10” так і не навчив інфлюенсерів толерантності, чи хоча б тому, як через свої слова не нарватися на жорсткий хейт. Адже цього разу своїми “оцінками” дівчат обурив Мережу український блогер та рекламний агент блогерів Іван Казаркін. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Так, в одному з останніх роликів, які зʼявилися на сторінці Івана в ТікТок, хлопець роздавав поради, як треба обирати дівчат. Схоже, для себе блогер віднайшов власну систему, вирішуючи, до кого він може залицятися, а до кого — не стане це робити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

При цьому Казаркін розповів, які дівчата потенційно “почнуть бігати” за хлопцем та не будуть чекати від нього будь-якої допомоги. Водночас, за його словами, красиві дівчата, який можна “оцінити” на 10 з 10 — проблематичні у стосунках, адже нібито занадто багато чекають від чоловіків.

Дівчину треба обирати 7/10. Тоді вона буде сама бігати за тобою. Вона сама за тебе зробить в ліжку, вона точно вміє готувати, бо треба якось перекривати свої мінуси. Їй не треба давати гроші, вона 100% сама працює. А з гарними багато проблем! Їм оце квіти даруй і плати за них всюди. Треба бути фінансово грамотними,
— сказав Іван Казаркін.

Не дивно, що такі судження блогера визвали чималу кількість негативних коментарів. Сам Іван поки не коментує цей ролик, під яким продовжують користувачі Мережі висловлювати своє обурення.

  • Ну і він же не 10/10, то під себе і вибирає;

  • А ти що запропонуєш? бо чоловікам себе теж треба критично оцінювати;

  • Він просто був 3/10 і якось намагався самоствердитися;

  • Яке огидне відчуття, коли хтось заводить стосунки не через людину, а через “сервіс”,

— пишуть у коментарях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями Ніколас Карма вперше прокоментував скандальне відео з чиновницею Львівської митниці, через яке її було звільнено. Блогер зізнався, чи змушували його видаляти славнозвісний ролик.