Зірка TikTok Влад Шевченко розповів, як набрав понад мільйон підписників: "Це єдине, що я вмію"

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Влад Шевченко, фото
Фото: пресслужба Нового каналу

Влад Шевченко поділився своїми секретами успіху та назвав свої табу в блогерстві

Кумедні й актуальні ролики принесли Владу Шевченку популярність та 1,3 мільйона підписників у TikTok! Ми вже ділились цікавими фактами про цього блогера, а тепер розкажемо, як йому вдалося досягти таких результатів.

У своїх скетчах Влад Шевченко перевтілюється у Володимира Зеленського, Кирила Буданова, Бориса Джонсона та багатьох інших відомих діячів. А ще створює відео разом із колегою по цеху Дашою Кубік, з якою часто грає закоханих у відео. Ви можете побачити їх не лише на просторах інтернету, а й у свіжому випуску «Хто знає?» .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За лаштунками зйомок квіз-шоу, що виходить щовівторка о 20:00 на Новому каналі, Влад поділився порадами, як стати успішним блогером. Ось, що Влад радить тим, хто хоче мати багато підписників та переглядів в TikTok:

Коли починав займатися TikTok, не мав на меті розкрутитися. Просто робив те, що мені подобалося. Вважаю, що писати гумористичний контент — це єдине, що я вмію. Однак у кожного блогера можуть відрізнятися цілі, з якими він починає вести TikTok або Instagram. Один зі способів, як зробити відео вірусними — це вкласти тисячі доларів у їх рекламу та просування. Але немає стовідсоткової гарантії, що вдасться. Тому раджу тим, хто хоче розкрутитися, не ставити собі це за мету. Просто займайтеся улюбленою справою і знімайте ролики, від яких самі кайфуєте.

Владу важко виокремити улюблене відео серед сотні своїх. Однак є одне, від перегляду якого він досі в захваті. 

Одразу згадується ролик, який я записував наступного дня після підриву кримського мосту у 2022 році. Тоді зіграв трьох діячів. За сюжетом, Володимир Зеленський і Валерій Залужний усміхалися й розпитували один одного, хто ж керував цією операцією. Потім зайшов усміхнений Кирило Буданов, і всі в кімнаті зрозуміли, що це він. До слова, час від часу ділюся ідеями відео з дружиною Анастасією. Вона мені допомагає, підказує. Якщо я не сумніваюсь у задумі, то не йду за порадою до коханої. Але інколи буває навпаки: якщо впевнений, що вийде дуже класний ролик, розказую Насті, бо ще більше хочеться поділитися,
— описує учасник «Хто знає?».

Зірка TikTok також розповів, що має певні табу в створенні рекламних інтеграцій. Звісно, Влад слідкує, щоб замовники реклами не мали жодних зв’язків з Росією:

Не можу назвати свої правила в блогерстві, адже життя дуже перемінливе. Станом на зараз я точно не буду рекламувати казино, сумнівні фінансові структури та бренди, що є спонсорами тероризму. Також вироби, виготовлені росіянами або які досі є на російському ринку. З нещодавніх кейсів: я погодився на рекламу певної техніки, мені вже навіть доставили її. Та в останній момент виявилося, що бренд ґаджета не вийшов з Росії та продовжує продаватися на російських сайтах. Тому я повернув його й відмовився від співпраці.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що TikTok офіційно почав співпрацювати з українською владою. Тепер соцмережа буде боротися з російською пропагандою.