Розалі Номбре прокоментувала хвилю хейту, що навалилася на неї через прототип цифрової речниці МЗС

Знаменитості
4 411
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Розалі Номбре
Фото: instagram.com/rosali_kovbasa

Ексучасниця шоу "Холостяк", яка стала ШІ-аватаром МЗС, прокоментувала скандал, що розгорівся у Мережі

Світ шоубізнесу знову у центрі уваги, але цього разу не через нову романтичну історію чи музичний успіх. Розалі Номбре, яка стала відомою завдяки своїй участі в реаліті-шоу "Холостяк 11", тепер стала об'єктом публічної уваги через свою нову роль — прототип цифрової представниці Міністерства закордонних справ. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

На цей раз Номбре не виконує музичних номерів або шукає своє кохання перед камерами, а виступає як обличчя МЗС у соціальних мережах. Проте ця нова роль не обмежилася гнівними коментарями та хейтом у її бік.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виявилося, що деякі українці почали висувати гнівні коментарі у бік нововведень МЗС, а також самої Розалі, яка просто стала обличчям Вікторії Ші. У своїх Stories, Номбре опублікувала скріншоти образливих висловлювань від користувачів Мережі та виразила власне здивування стосовно хейту, який на неї повалився.

Я вже давно знайома з тими печерними людьми, які зі своїх сховищ пишуть анонімні повідомлення в інтернеті. Мене здивувало інше. Вони писали: "Не могли взяти українку?" Це означає, що українці не розуміють, хто такі українці. 11-й рік війни… Українці — це не раса. Нація — політичний конструкт, і всі, хто набуває громадянства України або народжується з ним, який би вони не мали вигляд, є українцями. Люди цього не розуміють. Куди ми несемося? Що відбувається?
— висловилася Розалі.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно ветеран війни Олександр Терен зізнався, чи погодився б стати новим Холостяком. Захисник України висловився, чи потрібен такий проєкт а телебаченні.