Після скандального розлучення Євгенія Емеральд вперше розповіла про нові стосунки (ВІДЕО)

Знаменитості
794
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Євгенія Емеральд
Фото: instagram.com/emerald.evgeniya.official

Колишня військова зізналася, які має страхи після гіркого досвіду домашнього насильства

Розлучення Євгенії Емеральд стало несподіванкою для багатьох. Адже окрім того, що після народження доньки подружжя вирішило завершити стосунки , в ході їх розірвання шлюбу на публічний загал вилилося чимало скандалів стосовно домашнього насилля, жорстоких погроз , зрад чоловіка та іншого. І все ж, ці стосунки для самої Євгенії вже в минулому, а от чи готова вона до нових — дізнавайтеся нижче!

В інтервʼю проєкту “Тур зірками” Євгенія Емеральд вперше відверто заговорила про особисте життя після розлучення. Зі слів поліцейської у декреті, у минулих стосунках вона пережила чимало страждань, тому зараз в неї є певний страх.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Донині, як зізнається Євгенія, її серце вільне, проте поспішати зі зміною свого статусу вона не поспішає. Наразі Євгенія приділяє час собі та своїм донькам, але в майбутньому, вона не збирається відштовхувати потенційних залицяльників.

Весь цей досвід мені дав зрозуміти, що жінка буде повноцінною не лише тоді, коли вона у стосунках. Вона спочатку має стати щасливою повноцінно наодинці із собою, і цей досвід мені це дав. Тому так, мені страшно.
Я зараз поки що не відкрита до нових стосунків і я відверто кажу про те, що мені потрібен час. Але в майбутньому я не закрита,
— поділилася Євгенія Емеральд.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Євгенія Емеральд розповіла, що після закриття ювелірного бізнесу їй не вистачає грошей на життя . Колишня захисниця України відверто зізналася, звідки бере гроші, поки знаходиться в декреті.