Учасник "Ліги Сміху", який воював під Бахмутом: цікаві факти про Віктора Розового

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Віктор Розовий, фото
Фото: instagram.com/viktor.rozoviy

Що варто знати про зірку команди "Загорецька Людмила Степанівна", який зараз служить у ЗСУ

Багато зірок приєдналися до ЗСУ після початку повномасштабної війни. Одним з таких став Віктор Розовий, український комік, який служив у 3 окремій штурмовій бригаді, а зараз відновлюється після важкого поранення. Цікаві факти з біографії та особистого життя коміка, який став воїном, читайте в нашому матеріалі!

8 цікавих фактів з біографії Віктора Розового

Віктор Розовий, фото
Фото: instagram.com/viktor.rozoviy

Віктор Розовий народився 9 жовтня 1989 року у Львові. Вік — 35 років. Знак Зодіаку — Терези.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Любов до гумору у Віктора була завжди. Під час навчання він почав грати у КВК грати за збірну "Львівської політехніки". 

Успіх до Віктора прийшов після участі в шоу "Ліга сміху". Разом зі своїм другом Святославом Антиповим він створив команду "Загорецька Людмила Степанівна" й двічі переміг у відомому проєкті.

Ви також могли бачити Віктора Розового в кіно. Він знімався у фільмі "Скажене весілля", серіалах "Зірконавти" та "Країна У".

Коли почалась повномасштабна війна Віктор Розовий пішов в ЗСУ. Він став добровольцем полку ССО "Азов". Через бюрократичну тяганину артист не зміг приєднатися до сухопутної деблокади Маріуполя. Віктор служив в підрозділі аеророзвідки, потім була служба зв'язків із громадськістю, бої на півдні України та під Бахмутом.

У квітні 2024 року артист отримав важке осколкове поранення голови на фронті. Віктора прооперували нейрохірурги. Зараз він відновлюється й поволі намагається спілкуватися. Рідні військового планують відправити його до реабілітаційного центру за кордоном.

Особисте життя Віктора Розового хвилювало глядачів ще від його першої появи на шоу "Ліга сміху". Але артист приховував будь-які деталі. У березні 2024 року стало відомо, що Віктор Розовий одружився . Дружина артиста — модель і акторка Ольга Мерзлікіна.

Багатьох шанувальників цікавить питання, який зріст має Віктор Розовий. Точної відповіді на це питання ніде немає. Однак можна припустити, що комік доволі невисокого зросту, адже на багатьох фото з колегами чи коханою можна побачити, що він значно нижчий. Ймовірно, зріст артиста приблизно 165 см.

Загорецька Людмила Степанівна, фото
Фото: соцмережі
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть 11 цікавих фактів про Ярмака. Відомий український реп-виконавець зараз теж служить в ЗСУ.