Шукає першу леді "ветеранської політики": ветеран війни Олександр Терен пояснив, заради чого пішов на проєкт "Холостяк" (ВІДЕО)

Знаменитості
2 517
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Терен
Фото: instagram.com/tsvit_terenu

Головний герой 13 сезону шоу "Холостяк" зізнався, що за час зйомок буде з його соціальною та громадською діяльністю

13 травня творці популярного шоу "Холостяк" оголосили, що героєм тринадцятого сезону стане ветеран війни Олександр Терен (Будько). А днями 28-річний захисник України детально пояснив свої мотиви щодо участі в проєкті, оскільки багатьох такі новини вкрай здивували. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

У своїх соціальних мережах Олександр Терен поділився, що рішення взяти участь у "Холостяку" стало важливою частиною його життя. Він прагне знайти дівчину, з якою буде відчувати себе по-новому. Ветеран російсько-української війни також наголошує, що хоче власним прикладом показати — для людини немає нічого неможливого, незалежно від її статусу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Важливо, що участь у проєкті не вплине на соціальну діяльність Олександра. Ветеран впевнений, що статус "холостяка" стане важливим підсиленням для усіх його починань і сприятиме досягненню нових вершин. Тому Терен планує поєднувати участь у шоу з продовженням своєї активної громадської діяльності.

Так, відтепер участь в проєкті — це частина мого життя. Я справді хочу зустріти дівчину, з якою буду відчувати себе інакше, бо я людина і маю серце і душу.
Я щиро захоплююсь українками! Ви завжди були наділені особливою силою, а за останні роки ваша потужність, відданість, боротьба за перемогу та сила любові вселяють у мене неабияку віру в те, що “Перша Леді ветеранської політики” існує.
Чекатиму її на проєкті,
— зазначив Олександр Терен.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про шалену кількість анкет на участь у “Холостяку-13”. Виявилося, що сайт не витримав такого ажіотажу після початку кастингу.