"Таємний коханець" Олі Полякової потрапив у ДТП: що сталося з Владом Міцкевичем (ВІДЕО)

Знаменитості
1 984
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Влад Міцкевич
Фото: instagram.com/mitskevychvlad

Зірка шоу "МастерШеф" показав кадри з місця аварії

Учасник популярного шоу "МастерШеф" та блогер Влад Міцкевич, який заявляв, що крутив роман з Олею Поляковою, потрапив у серйозну ДТП, коли їхав на мотоциклі. Що про це відомо — дізнавайтеся на Хочу!

Про це блогер повідомив на своїй сторінці в Instagram, де також опублікував відео з місця аварії. Влад розповів, що під час інциденту отримав численні травми, проте наразі його стан стабільний і йому вже краще.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Подробиць про те, що саме стало причиною аварії та хто винен у цьому, він не надав. Єдине, що відомо — мотоцикл Міцкевича отримав значні пошкодження і тепер потребує серйозного ремонту. Сам кулінар запевняє, що зможе швидко відновитися, попри численні травми.

Я знав, що так буде, був впевнений на 1000%! Єдине, думав, що набагато сильніше, в мене перелом ребер, струс мозку та багато ран, але жити буду 100%. Думаю, тиждень і повернусь до нормального життя. Дякую всім за підтримку,
— повідомив Влад Міцкевич.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Влад Міцкевич прокоментував свій палкий поцілунок з Олею Поляковою в губи. Шеф-кухар зазначив, що для нього такі кадри не є чимось незвичним.