Міцкевич розповів, за що отримував від команди Полякової по 50 тисяч гривень на місяць (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 234
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Владислав Міцкевич та Оля Полякова, фото
Фото: bespalovmedia.com.ua

Артистка спалила всі мости, заблокувавши всюди горе-кухаря

Скандал навколо “таємного роману” між Олею Поляковою та Владиславом Міцкевичем не вщухає. Втім, може скоро ця парочка таки покине наш інфопростір, оскільки зіркова білявка заблокувала кухаря. І причиною тому стали не лише його резонансні одкровення про їхні стосунки.

Зірка МастерШефу Владислав Міцкевич сходив на інтерв’ю до блогера Богдана Беспалова. Український кухар та ведучий розповів, що вони з Олею Поляковою ще якийсь час спілкувалися після опублікованих в Instagram роликів, на яких він зізнається у романі зі співачкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кухар додав, що крім артистки попросив вибачення за свою поведінку і в її чоловіка. Влад пообіцяв більше не турбувати його родину.

Також він зазначив, що якби у них з Олею дійсно був роман, то чоловіку Полякової варто було б висловлювати претензії не йому, а своїй дружині.

Ми спілкувалися через дві години після того, як ці відео зʼявилися. Ми обговорювали цю ситуацію. Звісно, я попросив пробачення. Я написав Вадику, що така ситуація склалася, що я більше не чіпатиму твою сімʼю... По-перше, потрібно розуміти, що це все хайп. По-друге, якщо б це було правдою, то потрібно розбиратися не зі мною, а зі своєю другою половинкою,
- сказав Міцкевич.

Також виявилося, що Влад працював у команді Полякової - щомісяця він отримував 50 тисяч гривень за те, що займався TikTok артистки. Та коли прийшов час другої оплати, продюсер Олі Полякової почав вимагати чеки та інші звіти про витрати. Через фінансове питання між Міцкевичем та командою Полякової виник конфлікт. Згодом і сама зірка відмовилась спілкуватися далі та заблокувала кухаря.

Я їй писав вчора. Вона мене всюди заблокувала. Ми маємо розуміти, що кожній людині потрібен час вибачити чи не вибачити. Мені здається, що вибачити можна все, бо образа - це проблема того, кого образили. Було б розумніше комунікувати зі мною і зробити на цьому якийсь продукт. Це було б цікаво,
- додав “коханець” зірки.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше стало відомо, що до скандалу з Поляковою та Міцкевичем несподівано доєднався продюсер співачки. Що про це відомо - пишемо у цій статті .