"Шантажував та вимагав гроші": Оля Полякова вперше прокоментувала свій "роман" з зіркою "МастерШефу"

Новини шоубізнесу
30 518
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Влад Міцкевич та Оля Полякова

Співачка публічно відреагувала на пʼяні відео Влада Міцкевича та злите фото їх пристрасного поцілунку

У вихідні що минули в Мережі спалахнув чималий скандал довкола співачки Олі Полякової. Адже несподівано її колега по проєкту “Він готує, вона керує” Влад Міцкевич несподівано заявив, ніби між ними були значно серйозніші стосунки , а не просто робочі. Як до всього цього поставилася Оля Полякова — усі деталі розповідаємо на Хочу!

Нагадаємо, що скандал щодо ймовірного роману між Олею Поляковою та Владом Міцкевичем розгорівся через пʼяні Stories в Instagram останнього. Учасник проєкту “МастерШеф” тоді не тільки заявив, що їх зі співачкою повʼязували романтичні стосунки, а й “злив” у соцмережі фото їх палкого поцілунку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Згодом Влад Міцкевич, на диво багатьох, почав виправдовуватися . Чоловік заявив, ніби його слова напідпитку — лише вигадка та спроба “помститися” Олі Поляковій.

Таку ж інформацію підтвердила і співачка. Вона зізналася, що звільнила Влада через зловживання алкоголю і наркотичних препаратів, а у відповідь на це він зробив публічний наклеп на артистку. Ба більше, Полякова розсекретила, що Міцкевич шантажував її, вимагаючи гроші. Проте навіть попри це артистка не збирається звертатися до суду. Про все це вона розповіла під час прямого ефіру зі своєю старшою донькою Марією.

Сам автор цих п’яно-наркотичних сторіс вже на все відповів. Це звичайний хайп на помсті. Не вийшла співпраця, дружба. Жалкую, що я відразу не зрозуміла, з якою людиною маю справу. Ми працювали. Ці фото були зняті у моєму домі. Він товаришував з моєю сім'єю. Сьогодні молоді люди хочуть отримати все і відразу. І можуть пожертвувати робочими й дружніми стосунками. На жаль. Він шантажував, вимагав гроші. Його було звільнено через вживання алкоголю та наркотичних препаратів. У мене дуже багато таких фоток із друзями, то правда. Що з нього взяти за цей наклеп? В суд на нього подати? З цієї людини не має що взяти. Від слова зовсім,
— запевняє Оля Полякова.

А от щодо фото, на якому Оля Полякова цілується в губи з Владом Міцкевичем, то співачка натякнула, що це єдине, що могло б її якось скомпрометувати. Водночас артистка підкреслила, що якби чоловік мав справжні докази їх роману, то вже давно б їх оприлюднив.

Все ніяк не вщухнете з приводу фото. Скажіть, будь ласка, ви розумієте, що таке інтимні фото і що на них могло б бути? Якби вони в нього були, думаєте, він би їх не виклав? Виклав би. Якщо хтось хоче когось "злити", то виставляються кухлики, листування, і фотки, але не нешкідливі, а по-жерстяному, якщо вони є. А якщо їх немає, то може нічого й не було? Думайте,
— додала артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Оля Полякова публічно посварилася ще з одним відомим ексучасником “МастерШефу”. Співачка "рознесла" Євгена Клопотенка , захищаючи власну творчість.