"Я їй завжди подобався": Влад Міцкевич прокоментував свій палкий поцілунок з Олею Поляковою в губи

Новини шоубізнесу
1 624
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Кулінар запевняє, що і сама артистка дуже приваблює його, особливо зовнішньо

Зірка “МастерШефу” Влад Міцкевич, який намагався купити перемогу на проєкті, відверто зізнався, чи справді мав роман з Олею Поляковою. Адже, як би тепер знаменитості не відхрещувалися від чуток щодо їх стосунків, багатьом не дає спокою фото палкого поцілунку Міцкевича та Полякової. Що ж насправді між ними відбувалося — дізнавайтеся нижче!

В програмі "33 запитання від Люкс ФМ" кулінар чітко зазначив, що не крутив роман з заміжньою співачкою. Втім він не може сказати, що між ними не було хімії, адже, за словами Влада, Оля його дійсно приваблює.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але у розмові з Міцкевичем не залишили осторонь і тему злитого фото його поцілунку з Олею Поляковою в губи. Сам кулінар запевняє, що насправді знімок нічого не значить, а подібних у нього безліч. Однак водночас чоловік не став приховувати, що артистка усіляко приваблює його, як жінка.

В мене пів галереї таких світлин, де я цілуюся з жінками. Це, як на мене, звичайне фото. Звісно, воно має якийсь сексуальний характер, але давай відверто. Я не потвора, я зростом з Олі, великий єврей, що їй максимально подобається. Тому я впевнений, що так, я їй завжди подобався. Я чомусь так вважаю. Вона також офігенна, гарна дівчина. Для мене — це мій ідеал, високі ноги, гарні груди, красиві губи, маленьке обличчя, великі очі — мій типаж,
— зазначив Влад Міцкевич.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що від Олі Полякової кулінар отримував по 50 тисяч гривень . Однак це ніяк не повʼязано із тим, що раніше зірка звинувачувала його у шантажі .