"У мене було аж два побачення": чи вільне зараз серце найвідомішої переможниці проєкту “Холостяк” Даші Квіткової?

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Даша Квіткова
Фото: instagram.com/kvittkova

Блогерка зізналася, чи готова вже до нових стосунків та яким вона бачить свого майбутнього коханого

Не зважаючи на марні спроби врятувати сімʼю, рік тому Даша Квіткова прийняла складне рішення та наважилася розлучитися з Нікітою Добриніним . Сьогодні ексзакохані підтримують сьогодні виключно батьківські взаємини задля щасливого життя їх спільного сина Лева й успішно ділять обов’язки та час з ним навпіл. А от чи був за цей час у блогерки новий роман — дізнавайтеся нижче!

В ексклюзивному інтервʼю проєкту СТБ “Неймовірна правда про зірок” з Григорієм Решетником та Надією Матвєєвою, Даша Квіткова поділилася, чи готова після розлучення з екс-Холостяком Нікітою Добриніним відкрити серце для нових стосунків. До того ж інфлюенсерка зізналася, якого саме чоловіка хотіла б бачити біля себе та які помилки більше ніколи не повторить в майбутніх стосунках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Блогерка відмітила, що вона не шкодує про зроблений вибір та добре попрацювала як над зовнішніми, так і над внутрішніми змінами — зокрема, через терапію з психологом. Тому тепер вона точно знає, якими рисами має бути наділений її майбутній обранець.

Я просто зрозуміла в якийсь момент, що коли ти на своєму місці, коли ти щаслива та тобі не обрізають твої крила, ти можеш підкорити будь-яку вершину. І я просто в момент усвідомила, що я щаслива, незалежно від того, є в моєму оточенні чоловік чи ні,
— каже Квіткова.

Даша зізнається, що з моменту розлучення вона побувала на двох побаченнях та готова в майбутньому відкрити серце достойному та амбітному чоловіку, з яким почуватиметься захищеною. Квіткова каже, що в наступних відносинах дозволить чоловіку бути чоловіком. Блогерка також відмічає, що вона засуджує формат вільних стосунків, адже це зовсім не про неї.

Я дуже хочу поряд із собою людину, яка вміє розмовляти. Це має бути чоловік не з дитячою позицією. Чоловік, який знає свої цілі, знає чого він хоче добитися, який не любить сидіти на досягнутому. Коли ти знаєш, що людина постійно розвивається і чогось прагне,
— стверджує Даша Квіткова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Даша Квіткова розкрила правду про свої стосунки із засновником Telegram-каналу. Адже напередодні у Мережі розлетілися чутки, ніби блогерка закрутила роман з одруженим чоловіком.