Леся Нікітюк розповіла, як допомагає армії: "Якщо спокійно сплю, значить все роблю правильно"

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Леся Нікітюк, фото
Фото: пресслужба

Ведуча інтелектуально-розважального у​​ Нового каналу "єПитання" розповіла про звички, пов’язані з допомогою ЗСУ

Леся Нікітюк, яка нещодавно зізналась, чи спілкується з Олею Голуб , з якою на початку кар'єри підкорила шоу "Розсміши коміка", розповіла про своє головне донатне правило. Детальніше читайте в нашому матеріалі!

За два з половиною роки повномасштабної війни кожен українець точно зрозумів для себе, як донатити. Хтось відправляє частину коштів з кожної зарплатні у перевірений фонд, хтось регулярно закидає декілька гривень на збори друзів, хтось раз на пару місяців влаштовує власний великий збір. Про свої звички у волонтерстві розповіла зірка шоу Нового каналу "Хто зверху?", "єПитання" та "Розсміши коміка по-новому" Леся Нікітюк:

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
У мене немає якогось графіка чи календаря донатів. Знаєте, типу: "О, 22 травня. Відірвала сторіночку. Задонатила". Я роблю це постійно і в міру спроможності. Щодо власних зборів, то от два місяці тому ми провели величезний збір. За 20 годин зібрали майже мільйон вісімсот гривень та закрили багато потреб наших захисників. Придбали два бойових наземних дрони для 8-го полку Сил Спеціальних Операцій, пікап для спецпідрозділу ГУР МО, долучились до збору для постраждалих саперів з Хмельниччини.
Леся Нікітюк, фото
Фото: пресслужба

Леся Нікітюк каже, що неважливо, скільки ти донатиш. Головне — робити це чесно. І в жодному випадку не розчаровуватись та не опускати рук.

Я вважаю, що зараз, в принципі, кожна людина має розуміти важку ситуацію, у якій ми живемо, та діяти по совісті. Особисто я, наприклад, коли не знаю, як мені вчинити, слухаю совість. Якщо спокійно сплю, значить все роблю правильно. Хоча, звісно, не треба забувати, що спокійно спати зараз можна лише завдяки Збройним Силам України. Їм треба допомагати та підтримувати постійно. Треба донатити, репостити й, головне — не зупинятися,
— ділиться телеведуча.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Леся Нікітюк здивувала своїм незвичайним хобі. Виявляється, відома телеведуча колекціонує порцелянових "українців" .