Після низки скандалів з російським репертуаром чоловік Катерина Кухар йде зі сцени

Знаменитості
9 869
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Стоянов йде зі сцени
Олександр Стоянов та Катерина Кухар. Фото: instagram.com/stoianov_oleksandr

Експрем'єр Національної опери України здивував зізнанням, що більше не виступатиме на великій сцені

У час війни майже вся плеяда артистів відмовилася від російського репертуару, в тому числі це зробила і прима балерина Катерина Кухар. А от її чоловік Олександр Стоянов так і не розпрощався з російським балетом, через що неодноразово потрапляв у скандали. Проте днями експрем'єр Національної опери України здивував зізнанням, що вирішив покинути сцену після 20 років роботи у балеті. Що про це відомо — дізнавайтеся на Хочу!

Відомо, що навіть ветеран війни Олександр Терен — новий “Холостяк” — відмовився танцювати разом з Олександром Стояновим, оскільки не хотів мати нічого спільного з російською культурою. Проте разом зі своїми артистами чоловік Катерини Кухар продовжував виступати у Європі з “Лускунчиком” та “Лебединим озером” Чайковського. Тому не дивно, що це обурювало як колег артиста балету, так і українців в цілому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Цікаво, що після низки скандалів Олександр Стоянов несподівано заявив, що вирішив покінчити зі своїми виступами на сцені. За словами артиста, це рішення вже офіційне. Щоправда, чи буде воно остаточним — не впевнений навіть сам Стоянов.

Офіційно завершив зі сценою… Хоча, може, як Тайсон? Через…
— загадково написав Олександр Стоянов.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно зірковий кум Катерини Кухар відповів, чи справді прима-балерина розлучилася з Олександром Стояновим. Юрій Ткач прокоментував родинні та дружні стосунки з зірками українського балету.