Сальма Гаєк показала свіже селфі та поділилась секретом, як приховати сивину (ФОТО, ВІДЕО)

Зіркова краса
1 808
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Сальма Гаєк, фото
Фото: instagram.com/salmahayek

Сальма Гаєк поділилась з підписниками б’юті-лайфхаком

Раніше ми писали, що Сальма Гаєк підтримала тренд , який не виходить з моди вже кілька сезонів. Тепер же зірка поділилась лайфхаком, як приховати сивину без фарбування. Більше про це - далі.

Знаменитості, як ніхто, мають слідкувати за своїм зовнішнім виглядом. Інакше за кожну незатоновану зморшку чи незафарбовану сиву волосину “добрі” люди закидають їх бридкими повідомленнями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте деякі зірки не соромляться свого віку і краси. До них відноситься й акторка Сальма Гаєк. Знаменитість легко публікує світлини, на яких можна роздивитися зблизька її обличчя.

Одне з таких селфі зірка опублікувала у своєму мікроблозі 29 лютого. На фото Гаєк позує на тлі кам’яної стіни з мінімальним макіяжем та розпущеним волоссям. Вбрана вона у чорний топ з бежевими бретельками.

А кількома днями раніше зірка опублікувала відео, в якому поділилася корисним лайфхаком. Вона зізналась, що коли їй потрібно приховати сивину, вона використовує звичайну чорну туш для вій - прочісує нею сиві волосинки. Проте коли над її зачіскою чаклує майстер, він користується тонувальним спреєм.

Як саме він його наносить - можна подивитися на відео нижче.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Сальма Гаєк сяяла у золотому костюмі на благодійному вечорі. Роздивитися образ зірки - можна у цій статті .