Оце так перевтілення! Анна Трінчер позбулася своїх фірмових рожевих локонів та оновила зачіску (ВІДЕО)

Зіркова краса
1 135
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анна Трінчер
Фото: instagram.com/annatrincher_official

Співачка вирішила розпрощатися з рожевим волоссям, яке тривалий час було фішкою її образу

Співачка та блогерка Анна Трінчер, яку привселюдно образив ексчоловік , несподівано змінила імідж. Артистка позбулася своїх яскравих рожевих локонів та оновила колір волосся, хоча й тривалий час на це не наважувалася. Дивіться результат перевтілення знаменитості нижче!

На своїй сторінці в Instagram Анна Трінчер поділилася новим відео, що зняла у салоні краси. Днями артистка потрапила до відомого стиліста і колориста, на зустріч з яким давно очікувала. Тому, в рамках такої співпраці дівчина вирішила оновити імідж.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, у кріслі стиліста Анна розпрощалася зі своїми рожевими пасмами. Артистка зізналася, що через часте освітлення та кольорове фарбування, стан волосся дещо погіршився, отож вона і наважилася на експерименти з зачіскою. Однак кардинальних змін теж не відбулося — дівчина трохи вкоротила довжину, протонувала колір свого натурального волосся, а рожеві локони перетворилися на світлі пасма біля обличчя.

Кінець епохи рожевого волосся… (а може ні). Дуже хотілось змін, рожеве волосся вже не відчувалось мною, тож вирішила втілити дуже давню мрію і зробити білі пасма!
Саме рожеве висвітлене волосся було дуже пошкоджене і половина відпала, тому їм треба час відпочити та підлікуватись! А ще мене підстригли й затонували в темніший відтінок… задоволена кішка!
— прокоментувала Анна Трінчер.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Анна Трінчер зізналася, що сходила на романтичне побачення після розлучення. Артистка зізналася, чи приваблюють її чоловіки, значно старші за неї саму.