Не сіре чи сиве - сріблясте! Енді Макдавелл пояснила, чому відмовляється фарбувати своє волосся (ФОТО)

Зіркова краса
501
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Енді Макдавелл, фото
Фото: Getty Images

Акторці подобається, коли люди звертають увагу на колір її волосся

Раніше ми писали про кардинальні зміни іміджу Ріанни. Тепер розповімо про волосся Енді Макдавелл, яке вона всупереч загальній думці відмовляється називати сивим.

Американська модель та актриса Енді Макдавелл одна з тих знаменитостей, що не вважає за потрібне бігти до перукаря, побачивши хоча б одну сиву волосину. В інтерв’ю виданню New Beauty вона наголосила , що називає свій колір волосся сріблястим, і аж ніяк не сірим чи сивим. Про це пише Фокус.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Знаменитість додала, що її дивує інтерес людей до кольору її волосся. Енді вважає, що це відбувається тому, що вона жінка - якби мова йшла про чоловіка, ніхто б навіть не звернув на це увагу.

Енді Макдавелл, фото
Фото: Getty Images

Втім, обговорення суспільством її сивини не турбують Макдавелл. Ба більше, вона була б рада посивіти раніше.

Нарешті я набралася сміливості під час COVID. Щойно коріння волосся відросло, я побачила, яким буде природний колір, і мені він дуже сподобався. Я зрозуміла, що настав час. Моя сестра повністю сива, вона всього на 18 місяців старша за мене. На мій погляд, у срібному кольорі вона мала набагато красивіший вигляд. Я ревнувала,
- розповіла акторка.
Енді Макдавелл, фото
Фото: Getty Images

За словами Макдавелл, їй навіть подобається, коли хтось звертає увагу на її волосся.

Я не думаю, що це сірий колір. Я думаю, це срібло! Мені не подобається слово “сірий”. Сірий звучить нудно. У моєму волоссі немає нічого нудного - у нього гарний колір. Мені пощастило, що в мене волосся всіх цих різних відтінків,
- поділилась зірка.
Енді Макдавелл, фото
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми показували трендовий манікюр на весну 2024 від Селени Гомес. Він ніжний, мов вершкове масло!