Оце так результат! Відома оперна співачка похизувалась схудненням на 19 кілограмів (ВІДЕО)

Зіркова краса
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Олена Гребенюк, фото
Фото: instagram.com/helengreb

Олена Гребенюк зазначила, що зараз почуває себе комфортно

Олена Гребенюк, яка раніше приголомшила новиною про заручини, розповіла, як повномасштабне вторгнення рф в Україну вплинуло на її вагу. Детальніше про це - далі у цьому матеріалі.

Українська оперна співачка Олена Гребенюк розповіла, що на початку війни вона схудла, а потім знову почала набирати зайву вагу. У якийсь момент Гребенюк взяла себе в руки і це дало результат.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сьогодні вона з гордістю повідомляє, що їй вдалося схуднути на 19 кілограмів. Відповідну заяву вона зробила під час інтерв'ю для YouTube-проекту “Наодинці”.

Та співачка заявляє, що продовжує працювати над своєю фігурою.

Коли почалася війна, я схудла. А з вересня 2023 року я дуже сильно набрала вагу. Це було жахливо. Я мало дуже їла й дуже багато їздила - мабуть, це відобразилося на гормональному фоні, й коли стало вже все нормально, я дуже сильно стала гладшати. У лютому 2023 року я важила 104 кілограми й почала худнути. Зараз я важу 85 кг. Я почуваюся дуже добре і худну ще,
– заявила Гребенюк.

За словами Олени, допомагає тримати себе в формі розклад, який вона для себе склала. Так, після 20-ї години співачка не дозволяє собі їсти, але може випити келих просекко чи вина.

Я не хочу бути товстою. Коли я вдягаю одяг, хочу зручно себе почувати. Я змінила свій гардероб чотири роки тому й не хочу повертатися. Мені комфортно, мені зручно, я не задихаюся, сплю нормально, не переїдаю,

– зауважила співачка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, чому Ксенія Мішина іноді голодує. Ділимося подробицями - у цьому матеріалі .