Наречена Олена Гребенюк пояснила, чому не спішить під вінець (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 214
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Олена Гребенюк, фото
Фото: instagram.com/helengreb

Гребенюк зізнається, що більше не хоче мріяти про весілля

Раніше свого коханого показала Ксенія Мішина . Тепер новиною про заручини вразила й Олена Гребенюк. Що відомо про обранця оперної співачки - дізнавайтесь у цьому матеріалі.

Українська оперна співачка Олена Гребенюк поділилась подробицями свого особистого життя. Виявляється, вона у стосунках з чоловіком, на ім’я Ярослав, і він навіть встиг зробити їй пропозицію! Про це зірка розповіла в інтерв’ю для YouTube-проєкту “Наодинці”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Знайомство пари відбулося у 2023 році у день святкування одного з найважливіших християнських свят - Великодня. Попри те, що чоловік значно молодший від неї, між ними закрутився роман.

Що цікаво, закохані жили в одному будинку, проте ніколи не бачилися!

Він автодорожник і з категорії чоловіків, які можуть все. Зараз ми живемо 8 місяців окремо від доньки. Єлизавета не захотіла з нами жити, тому вона живе з бабусею,
- поділилась подробицями Гребенюк.

Попри те, що коханий освідчився і Олена прийняла його пропозицію, весілля поки що не планують.

Мені вже освідчилися, але ми вирішили відкласти, бо зараз недоречно. Але пропозицію прийняла. Ми хотіли ці стосунки якось оформити. Я вже одного разу у своєму житті мріяла про весілля й більше не хочу. Все складеться так, як складеться,
- пояснила співачка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше стало відомо, що Даша Астаф’єва таємно вийшла заміж за багатія. Обранець зірки молодший від неї більш ніж на 10 років.