Відомий телеведучий зізнався, як скинув 31 кг за 4 місяці у дуже небезпечний спосіб

Зіркова краса
507
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фіма Константиновський, фото
Фото: instagram.com/fimakonst/

Повторювати це у жодному разі не варто!

Останнім часом зірки все частіше діляться таємницями свого неймовірного схуднення . І, як часто виявляється, коли йдеться про велику втрату ваги, справа не зовсім у походах до спортзалу та правильному харчуванні… 🙄 Секретом власного схуднення на 31 кг за рекордний строк вирішив поділитися і відомий український гуморист і ведучий Фіма Константиновський.

Телеведучий у коментарі для “Нового каналу” зізнався , що його спосіб точно не варто наслідувати, адже він дуже небезпечний. Та все ж він вирішив про нього розповісти, адже перевтілення насправді виявилось феноменальним!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Каже, мотивував його схуднути батько. Одного разу вони поспорили “на слабо”:

Я з дитинства був нехуденьким, та мені постійно повторювали: “Все піде в зріст”. Та якби так, то вже був би під чотири метри, мабуть. У 19 років моя вага перевищила 100 кг. Якось купив сорочку та приміряв удома, а тато подивився і сказав: “Маленький розмір”. Це була правда, бо ґудзики трошечки не витримували. Тато сказав повернути її. Але я відмовився: “Ні, вона мені подобається, я залишу. І схудну”. На що він відповів: “Та не вдасться”. І ми побилися об заклад, аби довести, що я можу,
— розповідає Фіма Константиновський.

Весь секрет неймовірного перевтілення телеведучого полягає зовсім не у заняттях спортом, адже свого часу, граючи у великий теніс, він травмував спину і тепер повинен бути дуже обережним із фізичними навантаженнями. Крім того, правильне харчування теж не стало для тодішнього Фіми рятувальним кругом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Схуднути на 31 кг за 4 місяці йому вдалося завдяки… банальному голодуванню:

Чесно поділюся своєю історією схуднення. Але попереджую: мій спосіб точно не є порадою тим, хто хоче скинути вагу. Думаю, будь-який дієтолог погодиться, що цей метод точно не корисний і не здоровий. Оскільки я азартний, в мене б не вистачило терпіння худнути на 3 кг в місяць: потрібно було одразу бачити результат, щоб не втратити мотивацію і запал, з яким почав. Тому проводив без їжі 3 дні, потім їв невеличкими порціями і знову 3 дні без їжі. Наголошу: зараз я усвідомлюю, що це неправильно, але така моя історія,
— зізнається зірковий ведучий “Нового каналу”.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що “страждає” голодуванням час від часу і ще одна яскрава зірка українського шоубізу — колишня “Холостячка” Ксенія Мішина. Навіщо вона відмовляється від їжі, вона нещодавно розповіла своїм підписникам.

Важливо

Вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров׳‏я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров׳‏ям, зверніться до лікаря.