В одній тільки спідній білизні Маша Кондратенко приголомшила результатами свого схуднення

Зіркова краса
6 693
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Маша Кондратенко
Фото: instagram.com/mashaa.kondratenko

Відома співачка зізналася, що допомогло їй на шляху до ідеальної фігури

Популярна українська співачка, фіналістка “Голосу країни” Маша Кондратенко приголомшила, яких результатів їй вдалося досягти, почав займатися спортом. Артистка показала, як виглядала до схуднення, а також поділилася, як їй це вдалося. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

На своїй сторінці в Instagram Маша Кондратенко присвятила окремий допис темі спорту. Співачка зізналася, що коли почала збільшувати фізичну активність — стала краще себе почувати на тільки фізично. Артистка підкреслила, що разом із цим в неї покращився настрій і в цілому самопочуття.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Та й окрім того завдяки регулярним тренуванням, Маша Кондратенко змогла сильно скинути вагу. А аби продемонструвати свої результати, вона показала, як зараз виглядає її фігура, і якою вона була до схуднення.

Коли ти обираєш свідомо займатися своїм тілом і здоров'ям — настрій стає кращим, самопочуття стає кращим, розвивається витривалість, а в серці з'являється справжня любов до спорту,
— підкреслює Маша Кондратенко.
Маша Кондратенко
Фото: instagram.com/mashaa.kondratenko
Маша Кондратенко
Фото: instagram.com/mashaa.kondratenko
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно блогер Беспалов відповів , чи справді Маша Кондратенко — це Клавдія Петрівна. Адже авторка хіта “Ванька-встанька” одного разу вийшла за нагородою від імені загадкової артистки, яка приховує своє обличчя.