"Я подумав, що більше ніколи в житті не заспіваю": Едгар Єнокян виступив на "Голосі країни 13" попри проблеми зі зв'язками

Голос країни 13
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Одним із найяскравіших виступів на сцені "Голосу країни 13" став перформанс учасника з команди Наді Дорофеєвої Едгара Єнокяна. Подробиці - в нашому матеріалі.

Едгар виступав у кросбатлі з учасницею з команди Юлії Саніної Галиною Печеніжською. Цікаво, що чоловік міг і не виступити того вечора.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, Єнокян захворів перед своїм виступом. У нього виникли серйозні проблеми з голосовими зв'язками. Через це артист навіть не міг нормально прорепетирувати свій номер.

Взагалі, мені на етапі репетицій не можна співати, бо в мене така професійна хвороба людей, які займаються музикою. У мене натерлися зв'язки, це називається "співочі вузлики". У мене сідає голос, починає хрипіти. Коли я дізнався про цю штуку, я подумав, що все, більше ніколи в житті не заспіваю. Це дуже дивне відчуття. Ти намагаєшся зробити так, як ти завжди робиш голосом, а воно не працює,

- поділився Едгар.

Однак, Єнокян все ж вийшов на сцену "Голосу" та запалив глядацьку залу своїм унікальним виконанням композиції Дорофеєвої "Кохаю, але не зовсім". Надя максимально тепло зустріла Едгара та похвалила його за кавер-версію на її пісню.

В Едгара зараз дуже серйозна проблема зі зв'язками. Ми мали змогу порепетирувати цю пісню два рази на сцені і один раз із педагогами з вокалу. Він подумки вчив мелодію, яку він змінив під себе. Це було неймовірно складно. Ти мій герой, я дуже хвилювалася. Але ти настільки харизматичний, ти настільки щирий. Я дуже тобою пишаюся,

- прокоментувала виступ підопічного  Надя Дорофєєва.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як українка вірменського походження зі скрипом пройшла далі в "Голосі країни 13". Майрамік Авоям з команди Дорофєєвої перемогла підопічну Івана Клименка Вероніку Коваленко.