Не вийшло зняти чорний фартух: як пройшов 13 випуск 12 сезону "МастерШеф" та хто покинув шоу

Мастер Шеф
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Минув 13 тиждень на проєкті "МастерШеф". Цього разу учасники працювали в парах та змішували ті продукти, які майже неможливо поєднати. Про те, як пройшов 13 випуск улюбленого кулінарного шоу та хто покинув проєкт, читайте в нашому матеріалі!

Учасники обирали фішки різних кольорів, які визначали їхню долю в конкурсі. Червоні мали право вибору напарника, а синіх обирали червоні. Так сформувалося п'ять пар. В результаті цього конкурсу чорні фартухи отримали Ірина, Валерія, Ольга, Сашко та Ілля.

Не вийшло зняти чорний фартух: як пройшов 13 випуск 12 сезону "МастерШеф" та хто покинув шоу - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Другий конкурс полягав у заробленні грошей. Учасники представляли італійський стрит-фуд і заробляли гроші на продажі своїх страв. Найбільше заробила Ольга, яка змогла зняти чорний фартух перед битвою на виліт.

Не вийшло зняти чорний фартух: як пройшов 13 випуск 12 сезону "МастерШеф" та хто покинув шоу - фото №2

Хто залишив "МастерШеф" у 13 випуску 12 сезону?

На битві чорних аматори мали добувати продукти власноруч і готувати страви, використовуючи обмежений набір інгредієнтів. На жаль, чорний фартух не зміг зняти Сашко Козярчук. Саме він й покинув проєкт у 13 випуску "МастерШеф".

Не вийшло зняти чорний фартух: як пройшов 13 випуск 12 сезону "МастерШеф" та хто покинув шоу - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше в Мережі викликала фурор новина про те, що фіналіст "МастерШеф" Гриценко  опублікував романтичне фото  з суддею шоу Мартиновською. Він назвав Ольгу богинею і розповів, які між ними стосунки.